Топ 8 на игрите с най-добра графика за Android, Windows и iOS

android-ios-games2

Мобилният гейминг е много популярен в днешни дни. Има доста Android, Windows и iOS игри, които ще ви хванат окото. Ето някои от най-красивите и БЕЗПЛАТНИ игри. Те са с интересен сюжет и ще ви забавляват с дни. Повечето игри са налични за Android, Windows и iOS (iPhone и iPad) устройства. За да сформираме класацията сме взели под внимание и това колко е интересна дадена игра. Това са най-интересните и с най-висококачествена графика игри за 2014г.

Heroes of Dragon Age

heroes-of-dragon-age

Ако обичате да събирате разни неща и ви допада Dragon Age вселената, тази игра е за вас. Heroes of Dragon Age е стратегия базирана на отборната игра. Може да събирате стотици 3Д фигури, които представляват герои от Dragon Age. Можете да изправяте фигурките си срещу тези на компютъра или на вашите приятели.

Dead Trigger 2

dead-trigger-2

Мислете за тази игра, като за Dead Island на вашият телефон, но без острова. Това е един омагьосваш шуутър. Той ви изпраща по средата на зомби апокалипсис. Това определено е една от най-красивите игри за Android. Все пак, за да се насладите напълно, трябва да имате по-нов телефон.

Asphalt 8: Airborne

asphalt-8-airborne

Need for Speed на Android среща голяма конкуренция от страна на Asphalt 8. Това е една много динамична игра, която ще вдигне адреналина ви до небесата. В нея може да карате 47 супер коли на писти предназначени само за каране с висока скорост. Имате възможност и да правите страхотни каскади. Най-доброто от всичко е, че е безплатна. Можете да се състезавате със до 8 опонента.

Magic 2014

magic-2014

Ако обичате игрите като Yu-Gi-Oh и Magic: The Gathering, то Magic 2014 е точно за вас. Има доста различни видове карти и разполага с всичката дълбочина, която може да изисквате от този тип игра. Заедно с кампанията освен сингълплейър, можете да се насладите и на мултиплейър с други играчи.

Dungeon Hunter 4

dungeon-hunter-4

Dungeon Hunter 4 е играта, най-близка до Диабло 3. И то в границите на вашия смартфон. Тя има много добра графика и е истинска хак и слаш грамада. Може да избирате между четири типа бойци. Разполагате с едни от най-красивите подземия и много различни съкровища. Разбира се, историята ни е до болка позната, трябва да освободите света от злото. Има и мултиплейър режим, в който може да се биете по отбори.

Galaxy on Fire 2 HD

galaxy-on-fire-2

Galaxy on Fire 2 HD е най-добрата мобилна игра от жанра на космическите битки, която може да имате на телефона си. Играта е налична както за Android така и за iPhone и iPad. Имате доста модерен и сложен кораб. Има система за битки между кораби и страхотни контроли чрез докосване. Галактиката из която ще обикаляте е съставена от над 30 звездни системи. Има стотици планети и космически станции, които да завладеете.

Plants Vs Zombies 2

plants-vs-zombies-2

Това е забавна и шарена игра от тип защита на кулата. Няма друга от този жанр, която да ви завладее до такава степен. Ще се присъедините към епичната битка между зомбитата и растенията. Определено трябва да я пробвате.

Vector

Vector

За съжаление, Mirrors Edge е брилянтна игра, но не е налична за Android. Вектор е игра, която включва фрий рън, накратко паркур. Определено най-добрата алтернатива. В нея вие влизате в ролята на силует, който е преследван от зли представители на тоталитарния режим. Разполагате с красиви графики, страхотна анимация и атрактивни нива. Триковете, които може да правите са много. Ако сте любител на този спорт, играта ще ви грабне.