Как да купим подходящата за нас екшън камера от серията GoPro?

екшън камера от серията GoProGoPro камерите са перфектният технологичен спътник на всеки приключенец и любител на екстремните преживявания. В днешно време живеем според мотото, че ако нещо не е заснето, то просто не се е случило. Искате вашите приятели да ви повярват, че наистина сте се качили на онзи сърф и сте яхнали вълните? Или че сте преминали онзи опасен планински участък със своя маунтинбайк? Вашата GoPro камера може да ви осигури доказателства за това.

Но как да изберете подходящата GoPro камера за нашите нужди? В този материал ще ви дадем няколко добри съвета, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

Разбира се, решението за покупка на подобен продукт не е съвсем импулсивно, тъй като са необходими отговори на важни въпроси, които неминуемо ще ви отведат към идеалното GoPro решение. Ако сте любители на леките преходи в планината или дългите преходи, със сигурност няма да имате нужда от модел, който е в състояние да издържа на екстремни условия. В случай, че не слизате от маунтин байка си, например, в такъв случая ще ви бъде необходим издръжлив модел, както и редица аксесоари, които да подобрят цялостното преживяване.

Идеята на Ник Уудман, създателят на GoPro, е била проста, но гениална. Същата тази идея предполага употребата на различните модели на компанията при условия, в които всяка друга камера не би издържала и час. За разлика от ранните модели, съвременните GoPro продукти за изключителна комбинация от иновативни материали, HD камери с възможно най-добрата картина, както и удобен дизайн, който със сигурност ще се хареса на всички. Това означава, че всеки един модел би свършил превъзходна работа, без оглед на конретната цел, за която ви е нужна камерата.

GoPro Hero8 – новият фаворит

Моделът GoPro Hero8 е абсолютният фаворит на всички екстремни спортисти по света, но сред заклетите фенове на модела са и най-добрите влогъри и любители-кинематографи. Причините за това не са една или две! Екшън-камерата практически няма аналог на пазара, а функциите и глезотиите, с които е снабдена, са твърде много, за да ги опишем тук, но все пак ще споменем някои от най-впечатляващите. Hero 8 притежава оптимизиран и по-компактен дизайн, което, разбира се, не е най-важното, но това допълнително улеснява пренасянето на камерата. Добавен е медиен модул, позволяващ добавяне на тяло със светкавица, микрофон, както и допълнителен преден дисплей.

Режиьорът във вас със сигурност ще се пробуди, избирайки този модел. Възможностите са неограничени: можете да заснемете достатъчно професионален материал по време на всеки пикник или изглед, с който да сглобите истински филм. Прецизността на заснемане се гарантира от стабилизиращата технология, която, в случая, е най-добрата в света. Не е необходимо каквото и да било допълнително оборудване, за да заснемете идеалното видео.

Любителите-фотографи също ще останат очаровани от качествата на Hero 8. Ако сте един от тях, тогава трябва да знаете, че моделът е способен да заснеме страхотни кадри с размер до 12 мегапиксела. Дигиталният обектив, даващ възможност за избор измежду различни режими, на практика замества както обемистите традиционни фотокамери, така и смартфоните. Hero 8 е идеалното решение за огромен кръг от клиенти, което е и основната причина моделът вече да е бестселър по света

GoPro Hero7 – вече доказал се в много екшън преживявания

GoPro Hero7 е добре познат и вече доказан модел на пазара. Може да се каже, че екстремните спортисти и всички останали любители на адреналина го предпочитат, защото моделът разполага с аксесоари, които повишават неговата приложимост при немислими условия, като снимане под вода до десет-метрова дълбочина.

Hero 7 е също толкова популярен и сред популярните лица в социалните мрежи (както и сред тези, които искат да бъдат популярни) Моделът прави чудовищно добри снимки и заснема 4К видео, които лесно могат да бъдат споделени във Facebook и Instagram посредством специално предназначени вградени функции на камерата.

Когато добавим страхотният Super Suit протектор към Hero 7, възможностите на спортната камера стават почти неограничени. Високата якост на този аксесоар предпазва Hero 7 при изтърване от сериозна височина, както и при гмуркане до умопомрачителните 60 метра.

Не забравяйте за аксесоарите

Гамата от продукти на GoPro съдържа редица аксесоари, които могат да се окажат решаващи, когато е необходимо да направите своя избор. Триподът и екшън-дръжката The Handler, която е любима на запалените по сърф и сноуборд, са страхотни допълнения към всяка спортна камера, но истински важните аксесоари са Travel и Action комплектите.

Travel китът е идеалното допълнение към спортната камера при дълги разходки и пикници сред природата, както и всички други възможни групови прояви. Удължаващият стик Shorty с функция трипод ще осигури оптимална позиция и основа на GoPro камерата за безброй селфита и общи снимки.

Action китът превръща GoPro камерата в най-доброто средство за заснемане на всяко приключение, свързано с повишено ниво на активност. Комплектът включва презрамка за кръст Chesty, както и универсален държач за корпуса на камерата, осигуряващ сигурното и закрепване.

Както вече се убедихте, изборът на оптималното GoPro оборудване не е толкова лесна задача, но сме сигури, че вие ще направите възможно най-добрия избор.