Ревю на телефон Lg G6

На вашето внимание представяме един нов и доста интересен телефон – LG G6. С неговия по-стандартен дизайн, той печели доста по-голяма популярност от предния модел – G5. Той е едно много добро решение за всички онези, които искат да получат съвременен дизайн, съчетан с типичната за LG много добра камера, както и други интересни функционалности, които със сигурност ще харесате. Този телефон се причислява към по-високия ценови клас, но ни изненадва с много добро качество и разработка.

 Дизайн

Новият G6 е покрит от микс – стъкло и метал ( 2 слоя от Gorilla Glass ) с рамка от алуминий, която отговаря за добрата защита на Вашия телефон. Нещо впечатляващо е подобието на Samsung Galaxy S 8 с впечатляващ интерфейс и изживяване на потребителя. Телефонът е напълно водоустойчив – направен е тест с потапяне във вода, след който няма никакви повреди по тъч скрийна или цялостната работа на телефона. Както вече казахме, дизайнът е по-консервативен от този на G5, което може и да е разочароващо за заклетите фенове на LG. Но каквото и да си говорим – новият модел определено е добре преценен ход, който ще донесе много печалби на фирмата производител. Истината е, че това е едно уникално устройство, което си заслужава да бъде купено въпреки високата си цена.

 

Дисплей

Съвсем новият 18:9 Fullvision дисплей определено променя начина, по който използваме телефона си – той дава повече пиксели за работа. Това определено означава повече възможности за работа с телефона. Работата ще бъде далеч по-удобна – по-широки бутони, по-лесно управление като цяло. Можете да стартирате 2 приложения едновременно. Имате цялото пространство на екрана за всичко, което искате да отворите и направите. Изключително подреден и приятен интерфейс, който наистина ще харесате още от първия миг, в който вземете телефона в ръцете си.

Характеристики

Телефонът е лек и удобен за ползване. Голям екран, за който вече споменахме. За малкото време, което имахме да го тестваме, не успяхме да забележим почти никакви проблеми с функционалността на телефона. Той е изключително интуитивен – притежава няколко сензора, представляващи отключване с отпечатък и изключване на телефона. Водоустойчив. Стандартни портове за връзка с други устройства и зарядно. Доста добър звук за толкова лек телефон. Батерията е издръжлива, а зареждането е направено доста по-лесно, отколкото при другите телефони на фирмата производител. Може би камерата е нещото, заради което наистина си заслужава да имате телефона. Имате възможност да събирате всичко на телефона си, тъй вътрешното и свободно пространство е 32GB.

Батерия

Батерията на този телефон е доста издръжлива. Напълно подходящ е за пренасяне на дълги разстояние и запечатване на любимите моменти с уникалната камера, без да се налага постоянно да носим преносима батерия със себе си. Капацитет й е 3300mAh. Задължително трябва да кажем, че това е най-добрата батерия на LG, правена досега. Революционното зареждане без захранващ кабел пристига при Вас с този телефон.

Камера

Камерата бе спомената от нас няколко пъти в статията, тъй като тя е наистина впечатляваща. Тя предоставя едно наистина ново и уникално изживяване – не може да различите с нищо снимката от този телефон с такава, правена с професионален фотоапарат. Множество от функции за професионалния фотограф и “лесен” режим за всички любители, които искат да запечатат добрия момент по незабравим начин. Неслучайно казваме, че LG е марката на фотоапаратите – фирмата производител надминава себе си с всеки нов телефон, който прави. Тя е 13MP – доста добра характеристика за телефон.

 

 

Заключение

Телефонът е наистина добър… факт е, че е един от най-скъпите масови телефони на пазара към този момент. Можем със сигурност да кажем, че е най-достойният конкурент на Iphone и Samsung досега. Очаква се съвсем скоро телефонът да стане истински хит и в България, а не само в Европа и Щатите.

Reviews

  • Дизайн10
  • Дисплей10
  • Камера10
  • Хардуер9
  • Изръжливост на батерията10
  • 9.8

    Оценка