Ревю на Anker 24W USB Quick Charger и Anker Powerline Lighting cable

Днешно време използването на смарт устройство е почти задължително. Смарт часовниците, смарт телефоните, таблети и други устройства трайно навлязоха в нашето ежедневие. Докато някои биха спорили, че отвличат вниманието ни прекалено много, то по-голяма подкрепа има мнението, че от както разчитаме на тях, живота ни е много по-лесен в доста аспекти – комуникация, бизнес, организация.

Важна част от ползването на смарт устройство и в частност таблет и телефон е зарядното устройство и кабелът за зареждане. От изключително значение е тези 2 аксесоари да са качествени и да може да се разчита на тях. В момента на пазара има изобилие от разнообразни продукти във всеки клас и човек може лесно да се ориентира в зависимост от нуждите и очакванията си.

Днес ще Ви представим една американска компания, която се специализира в дизайна, изработването и производството на премиум аксесоари за Apple iPhone, iPad, Macbook, Samsung Galaxy, Note и други.  Името на компанията е Anker и тя е изключително популярна в САЩ и нейните продукти са най-разпространяваните от ритейл гиганта Amazon.

По-конкретно ще представим 2 продукта – универсалното бързо зареждащо зарядно с два изхода/порта  Anker 2 Port 24W USB Quick Charger и кабела за Apple устройства Anker Powerline Lighting cable.

Бързо  зареждащото зарядно на Anker е с 2 изхода, които зареждат с еднаква скорост. Устройството разполага с всички технологични иновации на компанията Анкер, като PowerIQ, която контролира силата на заряда, който влиза във вашата батерия, като не позволява претоварване и изпускане на незарадени сектори. VoltageBoost е друга технология, която Anker са патентовали, като тя дава възможност на зарядното да позволи 2 устройства да бъдат зареждани едновременно със скорост до 2.4 ампера. При използването си Anker 2 Port 24W USB Quick Charger може да ускори зареждането на вашето устройство с до 40%, като по никакъв начин не застраши неговия хардуер или батерия. Универсалното бързо зареждащо зарядно на Anker е съвместимо с всичко устройства които има USB накрайник, всички Apple устростойва, всички Android и Windows устройства.

При търсенето на кабел за вашия iPhone, iPad или iPod, най-търсената характеристика е неговата здравина. Слабите точки на всички кабели са в тяхното покритие, което лесно се напуква или бели, което предизвиква откриване на вътрешността и съответно лесното скъсване на свързващите жици. Кабелът за iPhone на Anker е със покритие не от хлебна гума, както е при оригиналните, а от специално разработена PVC пластмаса. Вътрешността също е подсилена, като жиците са покрити с кевлар, който както знаем се използва за направата на бронежилетки и неговата устойчивост не може да се поставя под въпрос. Самият производител Anker твърди, че тества всеки кабел с над 5000 огъвания под различен ъгъл и че Anker Powerline Cable е до 5 пъти по-силен и устойчив от обикновен кабел за Айфон.

В заключение, продуктите на Anker определено са в премиум сегмента, когато става въпрос за аксеоари за iPhone или универсални бързо зареждащи зарядни. Можете да разчитате на тях, а и гаранционните условия при които се продават са добри. Винаги може да се заменят при дефект в гаранционния период. На фона множеството марки за аксесоари, Anker е сигурен и надежден избор за който можете да се информирате от всеки по-голям информационен и ритейл сайт.