Топ 5 на най-добрите професионални видеокамери

Всеки един телефон, таблет или фотоапарат може да заснема видео. Видеото се получава аматьорски. В тези устройства понеже няма нужните функционалности. Когато решите да заснемате видео на по-високо ниво, ще ви трябва професионална камера. Това са топ 5 на най-добрите професионални видеокамери на пазара в момента.

1. JVC GY -HM650 / HM600

figura1
Това е преносима видеокамера от ново поколение за професионална употреба. Тя предоставя качествена картина без значение от повода. Дали заснемате спорт, новини или дори аматьорско кино, няма значение. Тя е лека и пълна с много функционалности. Тя е ориентирана към бързото ENG заснемане.

 

 

2. Sony HXR-NX5U NXCAM

figura2
Тя е перфектна за заснемане в условия на слаба светлина. Тя предлага хубави клипове с добра резолюция. Обективът на Карл Цайс е смятан за най-добрия при начинаещите, които искат да снимат като професионалисти. XLR шаблоните и многото бутони предлагат голям набор от различни функционалности.

 

 

3. Panasonic AG-HPX250

figura3
Може би се чудите, коя видеокамера може да ви достави професионално изживяване. HPX250 е точно за вас. Ако разгледате всички опции и възможности ще се очаровате. Във всички тестове тази професионална камера се представя добре. Не могат да се открият видими недостатъци.

 

 

4. Sony PMW100 One XDCAM

figura4
Въпреки размера си, Sony PMW100 е много силна камера с великолепни възможности.Снима страхотно на открито. Разполага с поддръжка на XLR, SDI и HDMI. Скоростите на трансфер са 50 мегабайта в секунда. Това е една прекрасна портативна и професионална видеокамера. Предлага нужното качество на картината опаковано в малък корпус.

 

 

5. Canon XF300

figura5
Това е най-леката професионална камера, която не компрометира качеството на снимките си. Корпусът е здрав, лек и с лесни за достъп бутони. Тя изглежда професионално без да е обемна и тежка като индустриалните камери. Canon XF300 е идеалната камера за заснемане в динамична среда с много движение на оператора.