Топ 5 на най-добрите безплатни игри

В последно време ставаме свидетели на излизането на все повече нови безплатни игри. На пазара може би има десетки, стотици хиляди. Както безплатни игри така и платени. Проблемите започват, когато не знаем какво ни се играе, а изборът е огромен. Понякога пък, някоя игра ни харесва много, но се оказва адски скъпа. Решили сме да ви запознаем с 5-те безплатни игри, които си заслужават да им отделите от свободното си време.

 

photoi125. Need for Speed World – това е най-добрата безплатна рейсинг игра. Все пак, в нейната изработка са забъркани самите EA Sports. В нея може да тунинговате яката си кола и да се преследвате с досадните ченгета.  Има много възможности за състезания с опоненти. Може да карате свободно по картата. Определено, нещата са много добре изпипани и това е безплатната игра, която много се доближава до истинското рейсинг усещане.

 

photoi144. Toribash е игра, която се основава изцяло на физиката. В нея, играчите използват ходове, за да движат всяка част от тялото на своя персонаж. Целта на играта е да нанесем възможно най-много разрушения на противника. В началото изглежда много трудно, но играта е изключително забавна и интелигентна. Определено изпитваме наслада при първата по-сложна комбинация и при първото поражение върху противника.

 

photoi153. Dota 2 – това е една добре позната MoBA концепция, която е най-накрая бе поета от професионалисти. Имаме избор от стотици добре познати персонажи, на които да разчитаме. Механиките на кулите и на крийповете са напълно съвършенни. Графиката на играта е също на едно отлично ниво. Това е играта, която задължително трябва да изиграете, ако сте фен на този тип битки.

 

 

photoi162. World of Warplanes – много от вас са чували за играта World of Tanks. Тук се улавя същата концепция на игра, но със самолети. Ще имате възможност да влезете в ролята на смел въздушен ас. Динамичните престрелки и мащабните бомбардирания са само част от екшъна в играта. Със всеки изминал ъпдейт, нещата става по-реални и по-красиви.

 

 

photoi171. Team Fortress 2 – определено няма как да пропуснем този свеж шуутър. Идеален е за разпускане и е игран от невероятно много играчи. Всичко е анимирано и поднесено по един много забавен начин. Пълно е с много забавни лафове. Има няколко класа, между които да избирате. Всеки от тях има различни способности. Картите също изобилстват, като на всяка от тях се вършат различни интерестни неща.