Най-добрите лаптопи за графични дизайнери за 2013г.

Това е класацията нарпавена от нас за най-добрите лаптопи за графични дизайнери за 2013г. Не се оповаваме на официални статистики.

Графичните дизайнери са хора, които изкарват хляба си с помощта на компютър. Те се нуждаят от мощни компютри със силни графични и централни процесори. Те трябва бързо да се справят с векторни и рестерни изображения, както и 3д графики. Понякога може да се наложи обработка на видео, което има нужда от немалко ресурси. Подготвили сме ви 3 машини, които напълно покриват нуждите на един графичен дизайнер.

3. Lenovo IdeaPad Y510p – достъпен за всички дизайнери

photoi22
Питате се, кое е толкова специално за този лаптоп ли? Той е на много ниска цена в сравнение с всички останали в този клас. За вашите пари ще получите много високо ниво на производителност. Освен това този лаптоп много добре се сработва с програмите за графичен дизайн. Това си е направо най-евтината алтернатива на десктоп работния ви компютър.

Той разполага с добър Intel Core i7 процесор и 8 гигабайта системна памет. Той разполага с възможност за използване на две графични карти в SLI режим. Той идва конфигуриран с NVIDIA GeForce GT 750M с 2 гигабайта видео памет. При желание можете да сложите още една графична карта, с която ще можете без проблем да обработвате видео и да играете тежки игри.

2. ASUS G750JW-DB71 – лаптоп за всичко

original_5__98765.1375814531.1280.12801
Този лаптоп, може би спада повече в категорията за геймъри, защото спада в категорията ROG. Това е линия от лаптопи в серията Република за Геймъри. Това обаче ги прави добър избор за графичните дизайнери, защото са с последен модел хардуер. Те умело се справят с всякакви графични натоварвания, а процесорната им мощ ги прави подходящи за всякаква обработка на графика и видео. Процесорът, с който той разполага е Intel i7 4700 HQ с честота от 2,4 гигахерца. Работната му памет е 12 гигабайта DDR3, а екранът му е цели 17,3 инча. Размерът винаги е от значение за един дизайнер. Освен това, лаптопът разполага с Nvidia GTX765M 2GB GDDR5. Това е една от най-мощните видео карти към този момент на пазара.

1.Apple MacBook Pro

1268020251_1427491577_o
Apple MacBook Pro е може би лидер в бранша. Той разполага с графичен процесор от трето поколения на Intel Core. Той се справя еднакво бързо във всички среди на разработка.

RAM паметта е много важна в графичният дизайн и в този лаптоп, такава не липсва. Той пристига с 4 гигабайта системна памет, а твърдият му диск е 500 гигабайта. Той може да изкара до 7 часа с едно зареждане, което значи, че не е нужно да сте в офиса, за да работите. Освен това, ако се изморите от работа, на този лаптоп може да подкарате много от последните игри. Графичната му карта е от топ ниво, което значи, че виртуалният гейминг свят е отворен за вас.

Може би този лаптоп е малко скъп, но купувайки си нещо на Apple, знайте, че няма да съжалите.