Телефоните с най-добра батерия

Всеки потребител иска телефонът, който притежава, да може да работи повече време без да има нужда от презареждане на батерията. Обикновено телефоните успяват да доставят един цял ден на работа при умерено натоварване. При положение, че се използва на високи обороти, нуждата от често зареждане нараства. Батериите често губят свойствата си, което се изразява в много бързо изтощаване. В тази класация ще Ви покажем петте смарт телефона, които имат най-добра батерия.

best-battery-samsung-j3

5. Samsung Galaxy J3

Тук поставяме един представител на Samsung от среден клас. Samsung Galaxy J3 предоставя 15 часа и 40 минути използване без нужда от зареждане, което е предостатъчно за безпроблемно прекарване на един ден. С цена от около $200 (351лв.) и възможността за премахване на батерията, този модел залужава своето място в класацията ни.

best-battery-huawei-mate-8

4. Huawei Mate 8

Предоставящ 6 инчов дисплей, Huawei Mate 8 е атрактивен телефон с голям екран. Изработен изцяло от метал, имащ добър четец на пръстови отпечатъци и екипиран с огромната 4,000mAh батерия, която издрържа 15 часа и половина непрестанно възпроизвеждане на видео файлове, моделът оставя добро впечатление и качество на използването му. Въпреки мощният хардуер и качествената изработка, цената му $650 (1,141лв.) е доста висока и не е подходящ за потребители с нисък бюджет.

best-battery-xiomi-mi-5

3. Xiaomi Mi 5

За съжаление моделът е наличен само за Китай и Индия, но залужава място на почетната стълбичка, заради невероятния си дизайн, много добрата си 16-мегапикселова камера и 5.15 инчов екран. За задвижването му е поставена 3000mAh батерия, която предоставя близо 14 часа усилена употреба. Всичко това на приемлива цена от $415 (728лв.)

best-battery-oneplus-3

2. OnePlus 3

Третият флагман на компанията OnePlus предлага високи характеристики като 16-мегапикселова камера, процесор Snapdragon 820 и 5.5 инчов дисплей при това на достъпна цена от $399 (700лв). В модела е заложена 3000 mAh батерия, която смайва със своите 14 часа и 20 минути непрестанна работа. А благодарение на Dash технологията за зареждане, устройството се зарежда много бързо и заслужено заема второто място.

best-battery-samsung-galaxy-s7-active

1. Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge и Samsung Galaxy S7

Надминавайки всички конкуренти, начело на нашата класация застават всички телефони от серията Galaxy S7 – S7 Active, S7 Edge и Galaxy S7. Батериите на устройствата са – 4000mAh, 3600mAh и 3000mAh и сдържащи съответно 21, 19 и 16 часа на непрестанно натоварване.