Ревю на лаптоп MSI GT83VR Titan

Дами и господа, на Вашето внимание представяме един уникален гейминг лаптоп. Този компютър има доста добър и иновативен дизайн. Освен това, той предлага купища от опции, за които дори не подозирате. С този материал, свързан с GT83VR Titan лаптоп, целим да направите информиран избор при покупката на Вашия нов компютър. Повече за него и защо си заслужава да го имате – прочетете статията.

 

В света на лаптоп хардуера, ние приемаме гейминг лаптопите като изключително важна част за всички геймъри, дори и когато говорим за доста скъпи продукти, какъвто е този. Фирмите производители се опитват да променят изцяло формата на тези видове компютри през последните години. Мислим, че този лаптоп определено успя да го направи.

Дизайн

Както вече казахме – в момента пишем отзив за един повече от много добър продукт. Новият GT83VR е една доста подобрена технология на  MSI. Този лаптоп притежава повече сила, отколкото можете да си представите

Но..с тегло от почти 6 килограма тази машина тежи повече от кучето на главния редактор.. Истината е, че за жалост този модел не е практичен за хора, които искат да пренасят лаптопа където и да е.

Но също така е невъзможно да отречем, че GT83VR Titan изглежда повече от уникален с алуминиевия си екран и подчертаните си червено-черни линии. Направен е от много качествени материали – с него бихте впечатлили всеки с мания на тема компютри. Лаптопът има портове за всичко – можете да включите каквото Ви хрумне в него, така че няма да се притеснявате повече за това.

Друго важно нещо е, че този лаптоп се ъпгрейдва най-лесно от всичко модели, правени досега от MSI. Теглото е толкова голямо точно поради тази причина – можете да достъпите всяка част на компютъра и всеки компонент по всяко време за подмяна или поддръжка. Това прави работата с него доста по-лесна и спокойна.

Технически характеристики

Процесорът определено ще Ви изненада с мириса си на мощен 3.1 GHz Intel quad-core. Интересно за този лаптоп е, че има портове за всичко – можете да включите каквото се сетите без никакви проблеми. Пространството на диска е 1TB, а графиките са просто впечатляващи. Размерите на лаптопа са 16,85 X 12,35 X 1,66. Тази машина определено има внушително тегло от близо 6 килограма, което може да се окаже голяма трудност за хората, които искат да транспортират машината от едно място на друго.

Живот на батерията

Нетипично за света на гейминг лаптопите, ще Ви е малко трудно да изгледате дори 1 цял филм с издръжливостта на тази батерия. Трудно би било също така да играете повече от час без да имате зарядно наблизо. Това е нещо, от което повечето потребители на лаптопа се оплакват и посочват като сериозен недостатък.

Заключителни реплики

Честно казано, след като съпоставим конкуренцията, новият GT83VR Titan изглежда доста непрактичен. За тази цена се очаква качеството на продукта да бъде доста по-високо от предложеното – все пак това определено трябва да бъде уникална машина. Относно въпроса „заслужава ли си“ – трябва да прецените сами, тъй като е идеален за едни цели, но крайно неподходящ за други като писане, пренасяне и работа извън дома/офиса.

Reviews

  • Дизайн9
  • Дисплей9
  • Хардуер8
  • Клавиатура и тъчпад6
  • Издръжливост на батерията5
  • 7.4

    Оценка