Нов хибриден часовник – Android Wear 2.0

Чували ли сте за новото уникално изобретение, наречено Android Wear 2.0? С реализирането на този часовник се доказва възможността за успешно комбиниране на новите технологии с добрата стара механика. Вътрешен човек на фирмата производител признава, че новият часовник ще бъде с нас съвсем скоро – на 14 март. Освен това, всички потребители на устройството ще се възползват от доста удобни функции – абсолютно всичко ще може да бъде променяно от клиента според неговия вкус или текущото му настроение. Часовникът ще предлага една доста интересна опция – ще бъде напълно възможно да променяме неговия режим изцяло. Само за няколко секунди го превръщаме в smart watch или обратното – в добрия стар механичен вариант, който всички познаваме.

Устройството е доста интересно точно заради гореспоменатата причина. То е подходящо както за традиционалистите, така и за любителите на новите технологии. Разбира се, задоволени ще останат и онези, които се причисляват и към двата типа.

Очаква се цената на часовника да бъде доста висока, но официални данни ( и почти никакви реплики ) от страна на производителя все още няма. Затова се налага да оставяме много празни места в информацията относно това как точно ще работи устройството и как ще изглежда. Съществуващият часовник  на фирмата производител струва около 1,500 долара и не се очаква цената на новото изобретение да бъде по-ниска, но кой знае – може да има изненади.

С Android Wear 2.0 и още много нови видове смарт часовници, новата 2017 се оформя като доста по-продуктивна спрямо 2016. Новото ултрамодерно устройство може би няма да е достъпно за всеки, но при толкова много иновации през тази година определено ще има за всеки вкус по нещо ново.