Rainmeter 3.0.2

rainmeterТази програма служи за персонализиране на работния ви плот, също така и ви информира за състоянието на вашета система.

Ако прекарвате много време на компютъра си и ви е омръзнало да гледате все същия стар работен плот, тогава програмата Rainmeter ще ви е доста полезна, тя ще внесе свежест и стил в него. Rainmeter работи с операционната система Windows позволявайки ви да персонализирате работния си плот до най-финия детайл. Rainmeter може да ремонтира десктопа ви до основи, като ви позволява да изтеглите огромен брой шаблони и изберете измежду различни стилове. Rainmeter не изисква никакви технически познания или умения за програмиране, много е лесена  за употреба и може да актуализира работния ви плот във всеки един момент по вдъхновяващ начин.

С помощта на програмата Rainmeter, може да добавите набор от джаджи и други приложения като календари, часовници и др. Можете дори да инсталирате джаджи, които ще държат под око работата на системата, което ви позволява да знаете когато се използва процесора ви или RAM паметта и как можете да освободите малко енергия, за да се осигури допълнителна скорост. Rainmeter може да работи с огромен брой различни езици, включително английски, френски, немски, гръцки и много други.

Лиценз: (Freeware) Безплатен