uTorrent 3.4.3 build 40298

utorrentПовечето нашенци са добре запознати с торент системите, както и с популярните торент клиенти. Тук ще се спрем върху един от най-леките и широкоразпространени торент клиенти – Utorrent (µTorrent). През последните няколко години, програмата си извоюва заслужено място сред най-популярните средства за разпространение на файлове в света чрез лекия си и изключително интуитивен интерфейс.

Това, което позволява на Utorrent да се издигне над конкуренцията е най-вече достъпността му и лекотата, с която може да бъде използван. Въпреки че програмата е преведена на български език е малко вероятно някой да има проблеми и с английската й версия – бутоните са обозначени с ясно разбираеми икони, позволяващи ви бърз и моментален контрол над задачите, които сте активирали.

Програмата ще ви позволи да стартирате множество задачи едновременно, както и да определяте приоритета и максималната скорост на теглене. Ако решите, че желаете достъп до още повече функции, разполагате с възможността да заплатите за едногодишен абонамент. Това ще ви позволи да преглеждате мултимедийните файлове преди да сте ги изтеглили, да конвертирате файлове от един формат в друг и ще ви осигури допълнителна защита срещу вируси.

Както безплатната, така и платената версия на utorrent предоставят отличен контрол в ръцете на потребителя на цената на минимално количество системни ресурси. Тази комбинация превръща продукта в много добър избор за всякакви типове потребители – от начинаещи до интернет-ветерани.

Лиценз: (Freeware) Безплатен