ABBYY PDF Transformer 3.0

abbyy-pdf-transformerВ много професии, работата с PDF документи е ежедневие. Този формат има предимството, че е много по-лек от текстов документ, но в същото време e много по-труден за употреба, което може да доведе до неудобства поради редица обстоятелства.

ABBYY PDF Transformer e пакет от инструменти, предназначени да ви предоставят възможността да създавате и конвертирате всички видове PDF файлове . Това не включва само класическите PDF файлове, изградени от текстове или изображения, но и тези, които съдържат сканирани документи, защитени с пароли, и тези които идват с кодифициран текст.

ABBYY PDF Transformer разполага с помощна програма за създаване на PDF файлове от всякакъв тип документи, един от инструментите позволява обратната задача, превръщането на PDF файлове в нормални документи. При този тип конвертиране разполагаме с две опции – можем или да запазим оригиналното оформление на документа или да запазим частите му като обикновен текст или изображение.

Когато се опитате да копирате текст в колони от PDF, ще получите текст изпълнен с параграфни скокове и редове, несъответстващи на оригинала. С ABBYY PDF Transformer можете да ги превърнете в нормален линеен текст подчинявайки се на подредбата на оригинала. Освен това, чрез своето вградено OCR приложение, програмата е способна да разпознава текстове на 185 езика от всеки сканиран PDF файл.

Лиценз: Платен (Trial)