PhotoScape 3.7

photoscapePhotoScape е програма за графична обработка, позволяваща ви да разглеждате и редактирате всякакви видове изображения. Това, само по себе си, не я отличава особено сред множеството подобни продукти на пазара. В случая обаче е добре да вземем под внимание факта, че PhotoScape е напълно безплатно програма, снабдено с множество удобни инструменти.

PhotoScape ви позволява да внасяте всевъзможни промени в графичните файлове, с които работите. Мощният редактор на програмата разполага с инструменти за промяна на големината на изображението, яркостта, наситеността, гамата, баланса на цветовете и т.н. Ще можете да добавяте голям брой ефекти, текст и подобни екстри. Разбира се, ефектите от типа на рамки и филтри също не са забравени.

Програмата е добър избор както за начинаещи, така и напреднали потребители, които имат нуждата и желанието да се занимават с обработка на графики. Достъпният и приятен за употреба интерфейс, в комбинация с множеството инструменти, я правят подходяща за внасяне на бързи промени и изпипване на дребни детайли. И въпреки че професионалистите най-вероятно биха предпочели продукти от типа на Photoshop, Freeware лиценза на PhotoScape я правят изключително привлекателна за повечето потребители.

Лиценз: (Freeware) Безплатен