Nero Burning ROM 16.0.02700

nero-burning-romТрябва ви програма за записване на дискове, изберете класиката Nero Burning ROM. Чрез нея имате възможност да запишете всякакъв вид файлове на вашите дискове, от HD DVD-та до CD-та с данни и аудио. Гъвкавостта на вашето записване е осигурено чрез огромния набор от опции предлагани в Nero Burning ROM.

Като оригинално приложение на Nero, Nero Burning ROM e  може би най-добрата програма предлагана на пазара от своя тип. Единствения й лек недостатък е сложността, но той е стабилно компенсиран от опциите за конфигурация, качеството на записа и скоростта му.

Има многобройни и различни програми предлагани на пазара за записване на дискове, но това което кара хората да изберат Nero Burning ROM  са многобройните и високо практични опции за конфигурация на записите им. Ако досега не сте работили с тази програма, е възможно да ви се стори сложна в началото, но разучаването на функциите и е много лесно за което би могъл да ви помогне и раздела “Помощ” в програмата.

Вторичните инструменти в Nero Burning ROM са също на високо ниво. Имате достъп до компилационни инструменти, вградени записващи устройства, кодер и дисков мениджър отговарящ за всяка една ваша нужда.

Nero Burning ROM е програмата, която би удовлетворила всяка ваша нужда в записването на CD-та и DVD-та.

Лиценз: Платен (Shareware)