Advanced SystemCare 8.3.0.807

advanced-systemcareAdvanced SystemCare e безплатна програма, подобно по функционалност на програми като TuneUp Utilities. Целта на програмата е откриването и премахването на всевъзможни малки проблеми в софтуерните части на компютъра ви, за чието съществуване най-вероятно дори не сте подозирали. Всички досадни и излишни toolbars, паразитни програми и “бонуси” които днешния софтуер ви препоръчва да инсталирате безплатно обикновено забавят машината ви и това приложение ще ви помогне да се справите с тях.

Advanced SystemCare е ориентирана най-вече към потребители, които не са особено на “ти” с технологиите и нямат големи знания относно начина по който компютъра работи. Всички задачи, които програмата върши за вас са напълно постижими и без нея, но за целта са необходими компютърни познания над базовото ниво. Това разбира се не означава че Advanced SystemCare е безполезна програма. Точно обратното – програми от този тип се радват на висока популярност, тъй като повечето хора не прекарват особено голяма част от свободното си време пред монитора в опити да оптимизират компютъра си.

Както вече споменахме, Advanced SystemCare е отличен избор за всички потребители, които биха предпочели да разполагат с малко по-бързо действащ и зареждащ компютър. Програмата разполага както с безплатна така и с платена версия – в зависимост от предпочитанията на потребителя.

Лиценз: (Freeware) Безплатен