Най-добрите телевизори за 2016г.

best-tvs-1Ако е дошло време за подмяна на телевизора Ви, тази година ще се сблъскате с много на брой и нови функции предлагани на пазара. Но не за всички потребители характеристиките са всичко. Някои от тях предпочитат компактността за сметка на високата резолюция, докато други вземат в предвид дизайна на устройството преди всичко. Всеки потребител е индивидуален и търси нещо различно. Тук можем да помогнем и ние като Ви предоставим класация с най-добрите телевизори според нас, предлагани в момента на пазара.

best-tvs-Panasonic-DX600

6. Panasonic DX600
Този телевизор предлага доста добро 4К качество на картината на сравнително ниска цена, както и приятна и лесна за използване операционна система. Телевизорът идва в три размера – 40, 49 и 55 инча, като най-благоприятен за окото е 40-инчовия модел, който успява да се справи с високия контраст и дълбочина на цветовете, изисквани от 4К резолюцията. Разновидностите с по-голям екран не успяват да допринесат за цялостното 4К изживяване.

best-tvs-samsung-K5600

5. Samsung K5600
За съжаление този модел не предлага нито 3D и 4К, нито HDR поддръжка. Този модел изпъква като качествен и достоен HD телевизор без особено много екстри, подходящ за детска стая например. Моделът има разновидности с размери на екрана от 32, 40, 49 и 55 инча. Отново останахме приятно изненадани от по-малките разновидности, защото предоставят качество на много високо ниво.

best-tvs-Sony-XD9405

4. Sony XD9405
Това предложение има само един размер и той е 75 инча. Ако имате желание да изпитате удоволствието от домашното кино, то това е изборът Ви. За съжаление Android софтуерът не е на ниво и това е причината да е толкова надолу в класацията ни. Що се отнася до картината – детайлна, цветна, с висок контраст и изчистени картини, смайваща.

best-tvs-LG-OLEDB6

3. LG OLEDB6
Това е необикновено допълнение на LG към серията им от OLED телевизори. В него е заложено повече на разликата в дизайна, отколкото разлика в характеристиките. Той предлага невероятна картина и тънък дизайн. Задвижването му е поето от webOS на LG. Има два налични размера – 55 и 65 инча.

best-tvs-Panasonic-DX902

2. Panasonic DX902
Телевизорът предлага наистина зашеметяваща картина, придружена от лесна и удобна операционна система. КАчеството на картината е над обикновените LCD телевизори заради новия панел, използващ новата конструкция наподобяваща клетките в пчелния кошер. Предлага се в два размера – 58 и 65 инча.

best-tvs-samsung-KS9500

1. Samsung KS9500
Компанията е доказана на пазара със своите умопомрачителни и качествени телевизори. Тя беше една от първите, които представиха HDR картината през 2015г., като с помощта на развиването на тази технология KS9500 е най-яркия телевизор до днешна дата. Предоставя се в три размера – 65, 78 и 88 инча.

Няколко полезни съвета, които да имате предвид при избора на телевизор – тук