Microsoft пусна ъпдейт за джойстика на Xbox One

xbox-one-controller3

Microsoft пусна актуализация която ще поправи някои проблеми и функции в джойстика на Xbox One.

Конзолата Xbox One излезе през месец ноември 2013г.. Това не е първия ъпдейт от Microsoft, за този период от година и няколко месеца от излизането си на пазара,  конзолата и джойстиците претърпяват постоянни подобрения. По този начин от Microsoft се стремят както да запазят своите потребители чрез постоянните си подобрения,  така и да привлекат нови такива.

Тази актуализация на джойстика ще подобри времето необходимо за свързване с джойстика към конзолата. Джойстика преди ъпдейта се е  свързвал към конзолата за 4-5 секунди. След ъпдейта се очаква това да се случва за 2 секунди, това сподели в блога си човек от екипа на Xbox Larry Hryb. От Microsoft  често добавят нови функции и подобрения, като се стремят да подържат конзолата си на това високо ниво, каквото е и в момента.

Въпреки това, Xbox One изостава от основния си конкурент Playstation 4. От Playstation са заложели на промоции и намаления в цените на конзолите, игри и аксесоари.  Това видно е добър ход от Playstation, и резултатите са такива че Playstation 4 води по продажби на Xbox One. От Xbox One са решили, да привлекат нови фенове на  конзолата, чрез своите подобрения на своята конзола, контролера и нови функционалности които добавят често.

xbox-controller1

Първите които ще могат да тестват и разгледат новите функции  от Xbox, са хората притежаващи програмата Xbox One Preview. Чак след това новите функциите ще бъдат достъпни за всички собственици на Xbox One.