Logitech с нова стрийминг камера

logitech-new-stream-cameraLogitech представиха своята C922 Pro Stream уеб камера, с която компанията цели да задоволи нуждите на сериозните стриймъри на игри при задоволителна цена. Разбира се ако искате да изглеждате възможно най-добре пред вашата Twitch или YouTube публика, но не в смисъл на добър външен вид, а на предоставяне на гледащите професионално изглеждащо видео, то тогава тази камера ще бъде най-добрият избор. С C922 Logitech надгражда своето предишно предложение (С920) с възможността за записване при 60fps при резолюция 720р, което значи, че публиката ще гледа далеч по-гладко видео. Камерата дава възможност и за записване при резолюция 1080р, но това е ограничено до 30fps.

Освен тези новости в новата кемера има още подобрения. Освен че предлага по-гладък запис в сравнение с предшественика си, Logitech С922 има и други добавки, които да придадат на вашето стриймване споменатия професионален изглед. В тях се включва динамично подменяне на фона, което позволява симулирането на заснетите кадри при зелен екран. Уеб камерата също притежава и корекция при ниска осветеност, която добавка се включва автоматично за подобряване на картината при ниска осветеност, както и компенсира визуални недостатъци от пулсиращи светлини например. Що се отнася до звука, устройството притежава чифт микрофони, които са и шумоподтискащи.

Logitech добавя, че компанията е партнирала със стрийминг софтуера XSplit за включването на предварително зададени настройки за камерата. Освен това при закупуването на Logitech С922 потребителите получават и тримесечен безплатен абонамент за XSplit Premium. Бонусите не спират до тук – в комплекта са включени триножник и двегодишна гаранция при закупуване от официалния сайт на Logitech.