Какво да очакваме от умния часовник Apple Watch

apple-watch-designs

Всички любители на новите технологии и този вид умни часовници, очакват с голямо нетърпение появата на Apple Watch.

Беше обявен месеца в който ще излезе този smartwatch от apple, това събитие ще се случи през месец Април, а до тогава всички ще гадаем какво с точност ще ни  предложат от Apple. Както в всяка друга сфера така и при умните часовници, се очаква отново успешен ход от Apple. А новия им умен часовник изглежда наистина  обещаващо.

Този smartwatch от Apple е изграден от сапфирено стъкло и Retina дисплей, а големината на кейса е 38mm на 42mm.
В този часовник са включени още висококачествени материали като, неръждаема стомана, керамичен гръб. Часовникът ще се предлага в много варианти, като ще може да си  изберете дизайн на часовника, според това къде ще го носите и на какви събития.

Това са само малка част от дизайните:

apple-watch-designs1

Apple Watch се отличава с много от наскоро излезлия си конкурент Motorola Moto 360. Това са разбира се два съвсем различни дизайна, Moto 360 е кръгъл а Apple Watch е  с по-остри черти, като в ъглите е заоблен. Часовникът ще съвместим с IOS 8 устройствата и ще работи безпроблемно даже и с най-новите творения на Apple смартфоните  Apple Iphone 6 и 6 plus.

Като цяло, това е един изключителен часовник, работещ добре с новите смартфони на Apple. Този smartwatch от Apple ще отговаря за вашето  удобство когато сте навън или нямате възможност да контролирате телефона си.

apple-watch-designs3

Цената на която очакваме да се появи този умен часовник е над тази на повечето умни часовници. Разбира се, до излизането на часовника няма да можем да ви дадем точна  цена, но за сравнение ще ви покажем цените на други конкурентни часовници: Samsung Gear – 200$, LG G Watch – 230$, Motorola Moto 360 – 249$. Но разбира се като  вземем под внимание и сравним цените на смартфоните от Apple с тези на останалите Android конкуренти, тези очаквания за по-скъп продукт в сравнение с останалите, не  би трябвало да ни изненадва.

Умния часовник Apple Watch разполага с много функции, като има функции които са нововъведени в този вид устройства и такива които са ни познати от други smartwatch  устройства.

Някой от приложенията с които ще разполага този часовник са: приложения за вашето здраве и фитнес, като ще имате достъп до почти всеки един сегмент от  дневното ви натоварване на тялото. Като ще можете да преглеждате малки на пръв поглед неща, но които оказват влияние върху вашето здраве. Ще можете да следите колко  сте се изправяли или колко сте стоели седнали, така ще можете да следите в коя област от начина ви на живот ще трябва да поработите, както знаем заседналия начин на  живот е един от най-големите проблеми на хората.

Като оставим на страна още много други статистики и следене на движението, ще имате достъп до проверка на сърдечен ритъм,  колко калории сте изгорили, при стартиране на приложението и много други.

Часовника разполага и с още: GPS навигация чрез Apple Maps, ще можете да си проверявате instagram директно от часовника, календар, iMessages, Apple Pay, проверка на  поща, преглед на времето, снимки и много други. Няма да изброяваме всички приложения и функции, защото са наистина много, ще оставим на вас да оцените качеството на  новия часовник Apple Watch.

Очаквайте излизането на Apple Watch през месец Април.