BurnInTest 8.1 Build 1001

burnintestПрограмата BurnInTest е тестинг софтуер, позволяващ ви да сканирате и подложите хардуера си на задълбочени тестове. Програмата ще ви покаже детайлна информация за CPU (процесора), RAM (РАМ-паметта), HDD (хард диска), CD ROM (дисковото устройство) както и допълнителните периферии на вашия компютър (принтер, мрежа, звукова карта и устройства и т. н.).

BurnInTest ще ви покаже всякакви допълнителни детайли, спомагащи за правилната употреба и поддръжка на вашия персонален компютър. Само с няколко клика на мишката можете да видите задълбочена информация относно производителността и температурата на процесора, съдържанието и състоянието на RAM паметта, твърдия диск, CD устройството и други.

Добавени са редица нови тестове а старите са подобрени. Сега например, разполагате с възможността да тествате своята Webcam (уеб камера) и използвайки една от новите функции да установите дали е възможно да срещнете някакви проблеми с нея. Другите два нови теста ще ви помогнат да изпробвате микрофона и батериите си. Почти всички стари тестове са подобрени и точността им е увеличена.

Програмата ви позволява 30 дневен тестов период, след който трябва да заплатите, за да продължите работата с нея. BurnInTest е програма, подходящо както за тези от вас, които се занимават поддръжка на компютри, така и за домашни потребители, интересуващи се от допълнителна подробна информация.

Лиценз: Платен (Shareware)