AVG AntiVirus 2015 15.0 6081

avg-antivirus-2015AVG Anti-Virus 2015 e най-новата версия на антивирусната програма, поднесена ни от AVG. Най-новото творение на AVG, подобно на предшествениците си, използва Shareware лиценз, изискващ заплащане след изтичането на тестовия период. Всички ъпдейти, свързани с вирусната база данни и нейните дефиниции си остават напълно достъпни и безплатни. Ако след изтичането на тестовия период решите, че продуктът си заслужава парите, ви очакват не само чести безплатни ъпдейти, но и разширена функционалност.

Интерфейсът на AVG Anti-Virus 2015 e изключително лек и лесен за използване, давайки възможност на програмата да се конкурира с продуктите на ESET откъм системни изисквания и потребителски комфорт. Това я прави привлекателна както за бизнес, така и за домашни компютри. Минималните системни ресурси, необходими за поддръжката на антивирусната защита, са изключително удобни и за геймърите.

AVG Anti-Virus 2015 ви позволява да защитите компютъра си в реално време от вируси на всички фронтове – e-mail, чатове, интернет и локални файлове. Базата данни на програмата ви осигурява максимална сигурност, благодарение на безплатните и постоянно обновявани антивирусни сертификати. Подобно на останалите продукти на компанията, AVG Anti-Virus 2015 предлага бърза и лесна връзка с екипа по техническа поддръжка, което гарантира, че всякакви проблеми и затруднения, които може да имате, ще бъдат разрешени изключително бързо.

Лиценз: Платен (Shareware)