Skype 7.6.73.103

skypeКой не знае Skype, кой не е чувал за него? В днешно време, огромна част от интернет потребителите са запознати с програмата, поне на базово ниво и са наясно с основните и функции. Skype е чат клиент, който набра много голяма популярност в последните няколко години и беше закупен от Microsoft. Програмата предлага разговори и чат както в интернет, така и с телефоните по цял свят.

Програмата използва солидна p2p връзка, позволяваща да продължите разговора си дори при проблеми с връзката ви със Skype сървърите. Това има както положителни, така и отрицателни страни. От една страна, скоростта за изпращане на файлове и качеството на разговорите ви зависят най-вече от вашата интернет връзка. Skype е безплатна програма, но това не означава че е некачествена, напротив. Тази програма предлага отлично качество на звука при разговор, а добавянето на приятели става бързо и е максимално улеснено.

По-голямата част от функционалността на Skype е достъпна напълно безплатно, като допълнително заплащане се изисква само за използване на по-специфичните функции, разговорите и чатовете между PC потребители си остават напълно безплатни. Интерфейса на програмата е удобен и лесен за използване, като най-големия му минус си остава обилното количество реклами, с които Microsoft се стараят да ни заливат.

Лиценз: (Freeware) Безплатен