Най-сваляните приложения за Android

LG_G_Flex_smartphone

В тази статия ще ви покажем най-сваляните приложения за Android за периода в който е писана тази статия! Някои от тях са безплатни, а други платени.

1.Clean Master

Това е лесно за работа и много безопасно приложение. Clean Master е най-тегленото  приложение за оптимизация на Android. То изчиства ненужните файлове,освобождава памет и пази телефона ви.

2.Whatsapp Messenger

Това е най-популярното  приложение за изпращане на безплатни съобщения. Когато имате връзка с интернет може да изпращате текст, видео и звук безплатно.

3.Facebook

Приложение което всеки познава. Всеки един от нас има свой профил там. Приложението прави по-лесна и производителна работата ни във Фейсбук посредством телефона.

4.Skype

Това е програмата, която от години е след лидерите за комуникация в Интернет. От мобилното приложение може да изпращате съобщения. На лице е и поддръжка за разговори и видео чат.

5.Facebook Messenger

Това е приложението, което подобрява работата със съобщения във фейсбук. Сега, за да напишете съобщение на някой не трябва дo ровите във фейсбук. Когато някой ви пише, програмата изкарва балонче с чата, за по-бърз достъп.

6.Instagram

Социалната мрежа за снимки, която от скоро е популярна и в България. Приложението позволява да прилагате ефекти на снимките, които заснемете чрез него.

7.Swiftkey

Това е най-популярната клавиатура за Android. Тя предлага предвиждане на текст и скинове. Без проблем пишете, чрез приплъзване на пръстите по екрана. От скоро е напълно безплатна.

8.MineCraft

Играта с най-много сваляния на мобилни телефони с Android.  В нея, вие копаете, строите и се биете с различни лоши същества. В нея може да създавате различни предмети, които имат множество функции.

9.Subway Surfers

Играта която може да намерите на почти всеки телефон. Всички познаваме приятните герои, които бягат от пазача на гарата и скачат по движещи се влакове.

10.Retrica

Това е приложение за фото колажи, което също се радва на много голям интерес. Правите снимка и веднага и слагате рамки и фото ефекти.

11.Viber

Това е другият лидер в социалната комуникация в Android. Той предлага безплатен чат и обаждания. На лице е абонамент, който предоставя евтини обаждания в цял свят.