Най-добрите игри за таблет

best-games-on-tabletТаблетите са едни от най-удобните и все пак доста компактни мултимедийни устройства. На тях много добре се играят мобилни игри, които на моменти въобще не изглеждат като мобилни. Графиките са страхотни, възможностите за игра неограничени, а забавлението на максимум. Таблетите могат да се пъхнат във почти всяко разделение на вашата раница, и по този начин да ви доставят удоволствие от играене на игри независимо къде се намирате. Те разполагат с добър хардуер и имат на разположение много приложения. Към тях лесно се прикачва калъф с клавиатура, което ги прави заместител до някъде на лаптопите за по-прости задачи. Сега ще ви покажем част от най-добрите и най-играни игри на таблет.

1. Real Racing 3

Това е една от игрите, която изглежда най-добре и най-реалистично на таблет. Много често Apple кани разработчиците да представя по нещо ново от играта на конференциите си. В играта ще намерите 10+ реални писти и над 80 лицензирани коли, които можете да карате. Управлението е със движение на таблета ви и натискане на няколко бутона. Много лесно и много приятно.

2. Asphalt 8: Airborne

Докато горното предложение държи върха при рейсинг симулаторите, цялата серия Asphalt е най-доброто, което можете да играете от към аркадни състезания. Осмата част на играта е най-впечатляваща от цялата серия. Има много рампи, скокове, завъртания и каскади. Тук също можете да избирате между много спортни и бързи коли, които да вдигнат адреналина ви.

3. Grand Theft Auto: San Andreas

Всеки геймър знае какво представлява играта Grand Theft Auto, едва ли има някой който не е играл поне една от версиите на тази игра. Това е част от серията GTA игри, които Rockstar представи за таблети и телефони. San Andreas се представя добре на таблети стига хардуера на устройството да ви позволява играенето на такива игри, освен това не е никак скъпа. Отново ще се разхождате в отворен свят, ще крадете коли, ще биете лошите и ще слушате яка музика докато се движите по плажа. Освен тази игра може да пробвате и по-старата и версия Grand Theft Auto: Vice City. Vice City е на 11 години, но това не и пречи, все още да е хит.

4. Hero Siege

Тази игра е перфектна за собствениците на много мощни таблети. В нея ще влезете в агресивни и напечени битки със враговете си. Епичните бос битки са нещото, което ще ви държи в играта със седмици. Всички нива са случайно генерирани, а видовете гадинки са цели 40. Определено тази игра ще ви помогне да изпуснете парата и да се позабавлявате.

5. FIFA 15 Ultimate Team

Това е най-добрият футболен симулатор, който можете да играете на таблет. Играта е перфектно оптимизирана и графиките са много напреднали от предишната версия. Контролите са доста удобни, задържате с пръст и местите играчите си, от страничните бутони в играта чрез едно докосване може да стреляте, подадете или да спринтирате. Има доста режими за игра. Ако обичате спортните симулатори, няма да съжалявате ако изиграете няколко мача на тази игра.