Ревю на телевизор LG Signature OLED W7

Новият LG W7 OLED определено е нещо специално. Нещо, което ще Ви впечатли. Той печели сърцата на потребителите основно с 2,75 милиметровата си широчина. С този телевизор, нивото Ви на изживяване ще се покачи до седмото небе. Но, преди да продължим към останалата част от ревюто, трябва да Ви предупредим, че цената му съвсем не е ниска – ще Ви струва около 8,000 долара. Разликата с модела от 2016 е, че имате възможност да модерирате всичко. Освен това, контрастът и цветовете са повече от впечатляващи.

Дисплей

Както вече казахме, говорим за изключително тънък и впечатляващ телевизор. Единственото нещо, което можем да кажем за него ( и ще бъде достатъчно ) е 2.75мм…да, толкова е тънък.

65 инчов екран, който ще може да бъде наблюдаван и от съседите.. теглото му е едва 8 килограма, което го прави много лесен за пренасяне. В кръга на шегата, ако не сте затегнали сигурността вкъщи, крадците определено биха се зарадвали на това тегло. Нещо, от което LG спестяват пространство, е фактът, че към този телевизор не получавате никакъв вграден звуков разпространител. Такива могат да бъдат взети отделно. И тук е моментът да поговорим за звука – той също е впечатляващ, въпреки че ще трябва да стои извън телевизора.

И така, вече е време за техническите характеристики.

Функционалонст

Наличен е в два размера на екрана – 65 и 77 инча. Екранът е прав ( не е изкривен никъде ), има 4K опция, технологията е OLED, а в него можете да включите абсолютно всичко – да, има входове за всякакви кабели.

Нека да разясним малко повече за неговата 4K технология. Вероятно вече сте срещали фактите, свързани с нея – уникален констраст, черният цвят е просто забележителен, а изживяването уникално. Няма как да го сбъркате с нищо друго. Тази година обаче, се подгответе за нещо по-добро при новия модел. Най-просто казано: Заслужава си!

Звук

Както се очаква от телевизор от този висок клас, звукът е впечатляващ. Изживяването, което ще намерите тук, със сигурност е едно от най-добрите, които се предлагат на пазара. Но, както бяхме казали по-нагоре ( винаги има едно “но” ), звукът на телевизора не е в самия него, ами извън него и чрез кабелно свързване. Колонките са включени в цената на телевизора и са най-добрите на LG, разработени специално за този телевизор и без възможност да се купят извън него. Задъжително трябва да се каже, че този телевизор не е подходящ за слушане на музика, която да се чуе през няколко улици.

Заключение

Трудно е да намерите по-добър телевизор на пазара. Голям, с уникална картина и контраст, ясно разграничаващи се цветове. Можете да свържете всичко към него – има 4 USB порта и всякакви други портове, буквално за каквото никога няма да се сетите, че може да се включи в един телевизор. Звукът е доста добър за гледане на телевизия, но не и за други цели. Изключително тънък, много качествен екран, допълащ уникалното изживяване. Тънък и доста лек, възможност за монтиране на всякакви стени. Доста добра и качествена изработка. Препоръчано за всички киномани, които прекарват много време с телевизора си.

Вижте полезна информация за избора на качествен телевизор

По-долу можете да видите нашите оценки за отделните части на телевизора.