LG с нов евтин телефон с огромна батерия на Xfinity Mobile

Новата телефонна услуга на Comcast, Xfinity Mobile, има удивително минимална телефонна линия. Има няколко модела iPhone, няколко телефона Samsung Galaxy и телефон от 132 долара от 2016 г., LG X power. LG има нещо ново, което предлага: LG X Charge, който побеждава батерията на X Power която е 4100mAh а на новия телефон от LG е 4 500mAh.

В противен случай няма нищо впечатляващо за този телефон. Той работи с Android 7.0 все още не е изяснен модела процесор но е с 1.5GHz процесор с октаново ядро, има 2GB RAM, 16GB памет за съхранение на информация и 802.11n Wi-Fi. 5.5-инчов екран с резолюция 1280 x 720 пискела. Всички очакват телефона да е дебел заради голямата си като издръжливост батерия, но това не е така. Дебелината на телефона е: 8.4 мм и е по-тънък от повечето опити на Motorola за телефони с големи батерии.

За съжаление все още не знаем най-важното нещо, цената. Ако телефонът излезе на висока цена, това би било много лошо, но е трудно да се отрече, че телефон с Android с няколко дни живот на батерията е завладяващ, без значение колко слаби са неговите спецификации.

Да имате Android телефон с голям дисплей и голяма батерия издържаща няколко дни, в днещни дни е безценно. Макар и характеристиките на телефона да не са на най-високо ниво.