Основни начини за видеонаблюдение

Усещането за сигурност и спокойствие у дома трябва да бъде главен приоритет във всяко едно семейство. Немалко са случаите на инциденти, разграбени домове, откраднати ценности – често, откриването на извършителите се превръща в неразрешима загадка.
Вземете нещата в свои ръце, бъдете в помощ на себе си и семейството си, подсигурявайки се с надеждни, иновативни и високо качествени устройства за видеонаблюдение на дома, офиса или обектите Ви. Снабдете се със скоростни и ефективни технологични решения, за да внесете спокойствие и сигурност в ежедневието си.В онлайн каталога ни можете да се запознаете с разнообразие от специализирани и надеждни продукти, гарантиращи не само висока ефективност, ала и дългосрочна експлоатация.

Повече за видеонаблюдение може да видите тук https://spy.bg/video-nabludenie/

Тук, на наша територия, ще се натъкнете на богатство от всякакви умни устройства за извършване на видеонаблюдения на обекти като безжични и жични камери, видеорекордери, IP камери, CCTV камери, ендоскопи, подслушватели, детектори, GPS проследявания, аудио рекордери, шпионки, бутафорни камери, усилвате, видеодомофони и какво ли още не.
Наред с всичко това, ние предлагаме още и множество ефективни устройства за видеонаблюдение на изключително атрактивни цени, с които можете да се запознаете в специализираното за целта поле „промоции”.

Топ продукти в категорията видеонаблюдение

Камера в пепелник

Време е да Ви представим революционен продукт от новото поколение, който позволява осъществяване на прецизно и надеждно видеонаблюдение и подслушване!
Обърнете внимание, че този вид продукти представляват комбинирани уреди, позволяващи осъществяване на подслушвателна дейност докато запалвате поредната пура или цигара. Лицата, с които водите текущия разговор също ще бъдат записани и фотографирани,а при необходимост, например, можете още да включите и наличната опция за аудио-видео режим.
Естествено, можете да активирате и само функцията за аудио запис – изборът е във ваши ръце, а направата на единични снимки с камерата, вградена в обикновен пепелник, се реализира скоростно и качествено.
Разгледайте онлайн каталога на spy.bg, за да „проучите” в детайли този или други подобни продукти от категорията видеонаблюдение.

Подслушвател с камера и възможност за запис

Подслушвателят с камера представлява друго примерно практично устройство, налично в нашия каталог, позволяващо извършване на прецизно видеонаблюдение и подслушване чрез няколко метода за гласово записване.
Благодарение на подслушвателя, Вие ще можете да комуникирате и записвате проведения разговор като можете директно да послушвате всичко и всеки около Вас посредством директно набиране на номерата, запазени в SIM картата на мобилното си устройство. При необходимост от записване на само един разговор,например, следва да стартирате записа си чрез СМС команда, който вспоследствие да запазите на microSD картата.

Повечето подобни продукти от тази категория предлагат още и възможността за задаване на команди чрез изпращане на SMS. По този начин ще можете да влезете в ролята на професионален агент, който засича всички източници на шум наоколо.
Нещо повече – по-голямата част от мини охранителните камери, които ще намерите в онлайн каталога ни предлагат и забележителната опция за изпращане на sms като предупредителен сигнал в момента на надвишаване на лимита от 60 dB. Всичко това е възможно, разбира се, благодарение на свръхчувствителната „черта” на мини подслушвателните устройства, налични в категорията шпински артикули и техники за видеонаблюдение и подслушване.Изберете желаното устройство, налично в категорията видеонаблюдение, и сортирайте резултатите, за да откриете максимално доброто и финансово изгодно решение спрямо текущите си възможности!