Най-добрите бизнес телефони за 2016г.

best-business-smartphonesДо скоро единствената компания, която се беше специализирала в правенето на бизнес телефони, беше канадската компания Blackberry. В момента обстановката на този пазар е доста различна. Поради проблемите на компанията и развитието с цел подобрена сигурност на останалите операционни системи Android, iOS и Windows Phone, се появяват все повече и повече модели телефони подходящи за бизнес средите. В този списък сме подбрали най-добрите възможности за всеки, който се е насочил към този вид устройства.

best-business-smartphones-microsoft-lumia-950

7. Microsoft Lumia 950

Това е единственото устройство, което използва Windows Phone, в нашия списък. Причината за това е, че Microsoft Lumia 950 е най-доброто предложение използващо най-новата система на Microsoft – Windows 10 Mobile. Моделът предлага несравнимо преживяване и възможност за използване на множество дисплеи.

best-business-smartphones-blackberry-priv

6. BlackBerry Priv

BlackBerry Priv блесна преди време с радикалната смяна на операционната система. С BlackBerry Priv компанията призна Android и представи отново физическата клавиатура на флагменски телефон. В него бизнесът е на първо място, но не е забравено за забавлението. Устройството е предназначено за тези, които искат завишената сигурност на Blackberry, но с добавен Android.

best-business-smartphones-oneplus-3

5. OnePlus 3

Ако сте фенове на различното, то трябва да дадете шанс на китайската компания OnePlus, която в последните три години произвежда високопроизводителни телефони на много ниска цена. Последното им предложение OnePlus 3 е най-доброто им устройство до днешна дата и притежава първокласен дизайн, много процесорна и графична мощ, а всичко това на цена, която е на половина в сравнение с устройства на големите компании със същите характеристики.

best-business-smartphones-blackberry-classic

4. BlackBerry Classic

Уникалният дизайн на устройствата BlackBerry спечели много фенове през изминалите години и BlackBerry Classic е ново предложение предназначено за всички тях. Цялостната QWERTY клавиатура, позната операционна система и интерфейс, всичко това показва дизайн, който не остарява. Определено Android има превес от страна на пазарни дялове и приложения, но Blackberry предлага привлекателна алтернатива на бизнес смартфон.

best-business-smartphones-iphone-7

3. iPhone 7

iPhone на Apple винаги е бил и ще си остане популярен избор за потребителите. Моделите притежават прекрасна изработка, опростен интерфейс и множество леснодостъпни приложения. iPhone 7 е последното предложение на компанията и той е по-бърз, зареден с повече възможности и освен това за пръв път във водоустойчив корпус. Ако компанията Ви използва предшествениците на телефона, няма нужда от надграждането до него, в противен случай той е нужното подобрение.

best-business-smartphones-blackberry-dtek50

2. BlackBerry DTEK50

Често е наричан най-сигурният телефон на света и има защо. BlackBerry DTEK50 е изненадващ телефон, който има прилична цена и характеристики, с които да блести. Няма да впечатли с големи иновации в дизайна, флагменски добавки или много високо бързодействие, но вместо това той ще криптира данните Ви и ще направи лесна и задачата за защита на всички ваши действия. Това е идеалният телефон за маниаците на тема сигурност.

best-business-smartphones-samsung-galaxy-s7-edge

1. Samsung Galaxy S7 Edge

За Samsung Galaxy S7 Edge може да се каже само, че е най-доброто устройство, което може да се ползва в момента. Той притежава невероятен QHD Super AMOLED дисплей, уникална камера и Knox защитата от Samsung, която може да се сравни единствено с предложенията на Blackberry.

Ако все пак не ви се дават много пари за телефон, вижте тези предложения за евтини телефони