Топ 5 на най-добрите принтери за дома или офиса

Това е класация на най-добрите принтери за дома или офиса за 2014г. Независимо от това че моделите не са от най-новите, те остават актуални и до днес.

Brother DCP-1510

brother-dcp-1510

Най-добрите страни на този принтер: качествено отпечатване на текст, изчистен LCD дисплей и много ниска цена. Той е лесен за настройка. Идеален е за домашен офис или за ученик. Най-добре се справя с принтирането на текст. Brother DCP-1510 е опростен лазерен принтер, но се представя много добре. Скоростта му за принтиране е около 16 страници в минута. Без проблем може да разпечатвате различни страници или сканирате личната си карта. Тонер касетите му са с капацитет от 1 000 страници. Принтирането е леко шумно, но определено е бързо и качествено.

HP Officejet 6700 Premium

hp-officejet-6700-premium

Това е един много добър безжичен принтер. Той разполага с USB порт за сканиране и принтиране. Предлага факс с бързо избиране и безжично принтиране. Без проблем може да накарате принтера да работи от другата стая посредством компютъра или телефона си. Има поддръжка на USB и интернет. Сканираното може директно да се направи в PDF или JPEG формат. При тест от 5 страници текст, постигаме скорост от 8.1 страници в минута. При покачване на обема стигаме до 12,6 страници в минута. Има два размера тонер. По-големият достига капацитет от 1 000 страници в черно и 800 в цветно.

Canon PIXMA MG7150

canon-pixma-mg7150

Страхотен принтер за снимки. Принтирате 5-цветни снимки. Разполагате с тъч скрийн и тъч панел за контрол на работа. Възможност за безжично принтиране. Този принтер се справя добре в отпечатването на документи и снимки. По отношение на свързаността имаме три слота за карта памет и CompactFlash поддръжка. Качеството на принтиране е страхотно. Черният текст е интензивен и изчистен. Цветовете привличат вниманието и са ярки. Черен текст на цветен фон също изглежда добре. Снимките принтирани с него са натурални и с гладки преходи. Има много детайлност дори при по-тъмните места.

Brother MFC-J6920DW

brother-mfc-j6920dw

Това е чудесен принтер за A3 нужди. Разполага със слот за карта памет. Има и USB свързаност, както и PictBridge. Поддържа се NFC и принтиране от облак. Сканира и копира.
Този принтер е страхотен за принтиране в по-голям мащаб. Множество възможности за свързване, което го прави добра опция при ползване на много телефони, таблети и фотоапарати. Има поддръжка за карти с памет и МемориСтик. Ако имате телефон с NFC, може да прехвърляте снимки на момента. Големият черен тонер има капацитет от 2 400 А4 страници. Няма да ви се налага да сменяте всеки ден. Снимките са доста естествени. Това е един страхотен принтер от типа всичко в едно.

Brother HL-3140CW

brother-hl-3140cw

Много добър цветен лазерен принтер. Стандарт за безжична връзка. Висока скорост на принтиране. Много евтина цена за черно-бяло разпечатване. Това е компактен LED цветен принтер, който е насочен към малкия домашен офис. Той доставя много големи скорости за печат при доста ниска цена на устройството. Има много начини да свалиш снимките си от компютъра при безжична връзка и USB поддръжката. Цветните графики се печатат с еднаква скорост като едноцветния текст – 9 страници в минута. Това е доста бързо за принтер от този клас. Качеството на принтиране е на равно със стандартите в тази област. Ако искате принтер, който да е цветен, бърз и надежден, знаете отговора.