Sony Vegas Pro 13.0.453

sony-vegas-proSony Vegas е лесен за употреба аудио и видео редактор. Със своите разнообразни  функции, той е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи.

Въпреки че работата със Sony Vegas изисква някакви минимални познания, удобния  интерфейс гарантира, че ако имате предишен опит с подобни програми ще се чувствате  напълно комфортно в средата на програмата. В случай, че за пръв път използвате  програма от този тип, то раздела “помощ” ще ви свърши перфектна работа, предлагайки  ви пълноценна и лесно разбираема документация, описваща както функциите, така и  интерфейса на програмата.

Sony Vegas ви предоставя пълна свобода при работа с видео файлове със своите над 300  специални ефекти и филтри. Ще имате възможността да импортирате файловете си от  различни устройства (дори и в HD – High Definition формат) , да подобрявате лесно и  бързо качеството на изображението, както и да прилагате текстове и субтитри към тях.

Но това не е всичко! Sony Vegas ще ви позволи също така да обработвате и прибавяте  всякакъв вид аудио към видео файловете с които работите. Програмата разполага с над  30 звукови ефекта както и VST плъгини (Виртуална Студио Технология – софтуер,  позволяващ синтезацията на аудио).
В заключение бихме казали, че Vegas е сред най-качествените избори на пазара когато  става дума за видео-обработка, конкурентноспособен с продуктите на Adobe.

Лиценз: Платен (Trial)