Нов смартфон от LG с два дисплея

lg-phone-v10Заедно със Samsung, LG е гигантът на световния пазар, благодарение на който Apple Watch е оборудват с OLED-дисплей и потребителите се радват на смартфони с отлична камера и дизайн. За какво е всичко това? Факт е, че много скоро, компанията планира да представи устройство, което ще ни изненада.

По-рано не можахме да се налюбуваме на коженото покритие и отлични камери на LG G4, на приятните смарт-часовници G Watch Urbane, както и на други интересни продукти, а сега компанията ще ни поднесе и ново устройство с кодовото име V10, което ще бъде представено на 1 октомври. Вероятно става въпрос за LG G4 Pro, което се доказва от външния му вид:

lg-v10

Както може да се види, устройството е оборудвано с две камери отпред и два дисплея. Първият дисплей — това е обикновения, а вторият от своя страна се намира между основния дисплей и горния високоговорител. На него ще се намират иконите на приложенията. По наше мнение, този екран е направен по OLED технологията и ще работи почти винаги. Това ще даде възможност на потребителя да пуска интересуващите го приложения, без допълнителни действия. Освен това, благодарение на OLED-дисплея, консумацията на електроенергия ще бъде минимална.

lg-phone-v10

Също така трябва да се има в предвид, че вторият дисплей се намира не по цялата ширина на корпуса, а вляво от него са разположени двете предни камери, които споменахме по-рано. Към момента, нямаме информация за техническите параметри и принципа на изпълнението на работата на двете камери.

В останалата част обаче знаем, че LG G4 Pro ще бъде оборудван с 5,7-инчов QHD-дисплей (1440×2560 точки), 6-ядрен процесор Snapdragon 808, 3 GB RAM, 64 GB ROM, както и 16-МM задна камера с лазерно фокусиране.