Най-добрите бизнес лаптопи

Намирането на добър лаптоп за офиса ви е сериозна и трудна работа. Трябва ви нещо, което е надеждно, мощно, сигурно, леко и с голям живот на батерията. На пазара има стотици лаптопи, но не всички заслужават вниманието ви. Ние сме подбрали 8 машини, които трябва да погледнете. Те са подходящи за ежедневни офис задачи и няма да ви предадат, когато имате нужда от тях. Това е класация на най-добрите бизнес лаптопи за предходната 2014 година.

apple-macbook-pro-15

1.  Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15 инча (Ретина Дисплей) – с дисплей с висока резолюция, тънък корпус и много съвременни компоненти. Той е достоен заместител на десктоп компютрите от висок клас. Той е много подходящ за всички видове бизнес потребители. Възможностите му са почти неограничени.

hp-zbook-14

2. HP ZBook 14

Това е лаптоп за професионалисти, но за тези които обичат платформата Windows. Дизайнът му е стилен и изчистен, екранът е от най-висок клас. Преди този лаптоп, професионалните лаптопи бяха далеч по-обемни. Производителността му е ориентирана към дизайнерите.

dell-latitude-e6430-atg

3. Dell Latitude E6430 ATG

Това е последното попълнение в категорията устойчиви лаптопи от Dell. Конструкцията му е подсилен, а батерията му ще се грижи за вас дълго време. Той разполага с бърз SSD диск, който обработва всякаква информация в пъти по-бързо от обикновените твърди дискове. Производителността му е гарантирана във всякакви условия от Intel Core i7 процесор.

dell-latitude-e7440-touch

4. Dell Latitude E7440 Touch

Един прекрасен и подсилен лаптоп, който предлага много полезни възможности. Първото нещо, което забелязваме е тъч скрийна. Той е подкрепен от силен хардуер, добра батерия и съвместимост с E серията на Dell.

dell-latitude-6430u

5. Dell Latitude 6430u

Силните страни на този лаптоп са елегантния му дизайн и удобната клавиатура. Батериите на Dell са на ниво във всичките им модели. Този лаптоп е предназначен за хора, които търсят високи нива на производителност,

lenovo-thinkpad-edge-e431

6. Lenovo ThinkPad Edge E431

Lenovo е другият производител, който прави много добри бизнес лаптопи. Този лаптоп разполага с добър хардуер и 14 инчов дисплей. Доверете се на професионалистите и не разчитайте на лаптопи, които са насочени към домашния потребител. Не че лаптопите за домашна употреба са некачествени, но голяма част от тях са с малки батерии издържащи 2-3 часа при работа, а на вас ви трябва лаптоп с по-голям капацитет на батерията.

lenovo-thinkpad-x240

7. Lenovo ThinkPad X240

Това е един от най-мощните бизнес лаптопи. Той разполага с Intel Core i5 Haswell процесор и много бърз SSD диск.  Друго негово предимство е 12,5-инчовият IPS тъч скрийн. Освен добрата си производителност и добрата изработка, получавате цели 15 часа живот на батерията.

toshiba-kirabook-13-i7-touch

8. Toshiba Kirabook 13 i7 Touch

Тъч скрийн лаптоп с ярък WQHD дисплей и много мощни компоненти. Корпусът дава дом на работна станция, която тежи малко над килограм. Това може би е работният ultrabook мечта.

dell

9. Dell Latitude E5430 с Core i5 и SSD

Накратко ще ви представим един чудесен и много балансиран от към хардуер лаптоп. Dell Latitude E5430 е типичен представител на бизнес лаптопите от малко по-старата генерация. Не се учудвайте че машината е в настоящето ревю и оставете настрана предразсъдъците, ако имате такива. Тази машина няма нито тъчскрийн, нито лъскава опаковка, нито може да се мери по компактност с ултрабук устройствата от висок клас.

Нейната сила е другаде. Този лаптоп е работен кон, с типичната здравина, простота на ползване, качествени материали и сглобка, както и достатъчно портове за комуникация, присъщо на всички представители на бизнес серията. Въпреки, че лаптопът е в категория употребявани машини, той ни изненадва и през 2016-та година с Intel процесор Core i5 от трето поколение, пъргав SSD с обем цели 128 Gb, и достатъчно RAM памет – 4 GB DDR3. Настоящия лаптоп 2-ра ръка е още по-привлекателен заради изгодната си цена. В сайта на Интерсервиз-20 може да видите тази и още подобни оферти за употребявана техника.