Най-добрите и най-продавани гейминг лаптопи

Гейминг лаптопите набират все по-голяма популярност.  Много геймъри предпочитат да са малко по-мобилни в замяна на големите дисплей. Така те могат да се наслаждават на удоволствието от игра навсякъде. Сега ще ви представим 5-те най-добри и най-продавани гейминг лаптопи на пазара.

6. Lenovo IdeaPad Y500

lenovo-laptop-ideapad-y500-front-back-1L
Това е лаптопът, който може да замени вашият стар гейминг компютър на най-добрата цена. Lenovo винаги са се славили с най-добрите цени на пазара и в същото време влагат топ хардуер в продуктите си. Това е 15,6 инчов лаптоп с много приятен дизайн. Той ще задоволи вашите гейминг нужди и няма да ви предаде в нужда. Той разполага с мощен процесор, който може да се справи с всичко. Звукът му е от най-високо ниво. А графичната му мощ ще ви отведе в един нов свят

5. MSI GX70 3Be-007US

329319-msi-gx70-3be-007us-front

Този лаптоп е направен от алуминии с прекрасна текстура. Елегантният му дизайн и дисплея с покритие против отражения, го правят много подходящ за всеки запален геймър. Видео картата му е наистина мощна, Radeon HD 8970, и гарантира наслада от гейминг с максимални детайли. За звука ви ще се погрижи комбинацията от THX буфер+говорител, която ще ви отвее.

4. Origin EON17-SLX
350565-origin-eon17-slx-2014-angle
Една машина за хората, които се смятат за истински геймъри. Без проблем ще се забавлявате с всяка една игра на най-високите настройки и пак ще разполагате с поне 50-60 кадъра в секунда. Благодарение на Intel i7 процесора и 32-та гигабайта RАМ, няма игра, поне за в момента която да ви лагне или забие.

3. CyberPower FangBook X7-200
small_cyberpowerpc-fangbook-1
Комбинирайки последното поколение на процесорите i7 на Intel и GeForce GTX серията от видео карти на Nvidia, този лаптоп е един от най-подходящите за видео игри на пазара. Неговите брилянтни характерситики позволяват да играете любимите си заглавия на възможно най-високи настройки. Преживяването е уникално и несравнимо с нищо друго в света на гейминга. Подсветката на клавиатурата е страхотна и позволява дълги нощни сесии в игра без проблем.

2. MSI GX60 1AC-021US
317124-msi-gx60-1ac-021us-front
Гейминг изживяване на максимум детайли и резолюция? Мечтата на всеки един геймър! Освен това на тази машина, могат да се играят качествени  3D игри. Определено този лаптоп се отличава от всички останали, тъй като е иноватор в това отношение. Ако искате игрите ви да изглеждат по-реалистични, това е машината. Компютърът пристига с последно поколение хардуер, който ще гарантира много дълго време без ъпгрейд.

1. Alienware 18
a1813v

Няма спор, че Alienware винаги оглавяват класациите за гейминг машини. Това чудовище предлага редица предимства за истинските геймъри и разполага с най-добрият дизайн, определено. В този лаптоп се помещават SLI графика, последно поколение i7 Extreme Edition процесор на Intel и цели 32 гигабайта RAM. Този лаптоп може да подкара всяка една игра дори в 4к резолюция. Отново Alienware и Dell ни изненадват с последният хардуер наличен на пазара. Бъдете сигурни, че това е единственият лаптоп, на който ще можете да подкарвате всичко за много месеци наред.