Лудогорец в PES 2015 и в игрите на Konami

LudogoretsKonami

Професионален футболен клуб Лудогорец подписа рекламен договор с една от най-големите компании за производство на игри Konami. Така Конами  имат право да включат Българския шампион Лудогорец в бъдещите си гейминг творения, Всички фенове очакват с нетърпение включването на Лудогорец  в една от най-популярните футболни симулации Pro evolution soccer 2015 (PES 2015).

Този рекламен договор не се подписа случайно. В последните  2 3 години, Лудогорец прави впечатляващи мачове в Европа. Освен разбира се този фактор има и друг. Konami традиционно включва отборите играещи  в Шампионска Лига. Очаква се на обложката на играта Pro evolution soccer 2015 да са включени и футболисти от ПФК Лудогорец. Да се надяваме Лудогорец да направят и през тази година силно участие в Европа, за да може да ги видим и в PES 2016.

Вече по форумите  започнаха шегите с включването на Българския отбор в нова игра на Konami. Примерно някой смятат че Козмин Моци ще бъде по-силен като вратар,  или че опита на отбора ще се покачва двойно след 80-та минута на играта. Така се шегуват всички очакващи с нетърпение новата игра.

Можем само да поздравим Лудогорец за този успех! Това е прекрасно за всички геймъри обичащи футболните игри като нас!