Google Chrome 43.0.2357.124

google-chromeМного хора използват за сърфиране в интернет браузърите Internet Explorer, Mozilla  Firefox, но в последствие установяват, че най-добър от всички е Google Chrome.  Изключително бърз, с много добавки и приложения, този браузър се е превърнал в любим  на повечето потребители.

Google Chrome  може да се използва на компютри с операционна система Windows, Mac и  Linux. Също така може да инсталирате  браузъра и на мобилния си телефон, ако  е  Android или iOS. Браузърът може да свалите още сега напълно безплатно.

Какви са удобствата на Google Chrome? В началната страница има лента с отметки, в  която може да разположите любимите си сайтове. При отваряне на браузъра пък ви се  показват най-посетените от вас сайтове. Google Chrome разполага с история на вашите  посещения. По този начин може да намерите даден сайт, в който сте прочели нещо  интересно, ако сте забравили за името му. Браузърът зарежда бързо уеб страниците  (разбира се, ако имате добра интернет връзка) като в един прозорец може да отворите  колкото си искате раздели (табове) едновременно, което ви позволява да преглеждате  повече сайтове едновременно.

И още един голям плюс на Google Chrome – може да смените облика му, избирайки от  най-различни дизайни. Само трябва да влезете в уеб магазина на Chrome, откъдето може  да си изтеглите приложения и разширения, за които не сте и смятали, че съществуват.

Лиценз: (Freeware) Безплатен