Call of Duty: Black Ops 3 със страхотен зомби режим

call-of-duty-black-ops-3-zombie-1

През Август 2015 г. San Diego Comic-Con ще даде на феновете още един поглед върху зомби мод режима чрез трейлър от играта, чиито режисьор е Джейсън Блъндел.. Това е част от едва наскоро разкритата схема за събития в Comic-Con 2015.

По-конкретно, на 9 юли, Блъндел ще даде едночасова презентация за новия зомби режим в играта. Разработчикът описва новия режим като приказка с участието на не-мъртви.

Налице е звездния актьорски състав, който напомня за това, което предприемачът е направил за Call of Duty: Advanced Warfare, в който доведоха знаменитости като герои. San Diego Comic-Con обявиха също така, че ще бъде пусната и колекционерска версия на Call of Duty: Black Ops 3.

Създателите на новата версия Treyarch са се съсредоточили върху предоставянето на нови неща и иновации в “Call of Duty: Black Ops 3” отчасти чрез въвеждането на нова система за matchmaking, тази система отговаря за намирането на подходящ противник срещу който да се изправите.

Интересни са и подробностите за Safe House онлайн пространството, играчите които ще се съюзяват в мултиплейър режима на Call of Duty: Black Ops 3 могат да си взаимодействат по различни начини. Те включват персонализиране на тяхната собствена екипировка, придобиване на XP и в общи линии опознаване на играчите, с които ще играят.

“Когато погледнахме данните от “Black Ops 2″, ние открихме, че хората играещи в режим мултиплейър ,предпочитат единични сесии и това ни наведе на мисълта, че трябва да улесним мачовете от този тип, особено сега, когато имаме кооперативния опит”, каза Ламиа в интервю.

Геймърите ще могат да се възползват от Safe House отвъд мултиплейъра и в единичната кампания. Както Ламиа спомена, това ще бъде един чудесен начин да се повиши опита на кооперативната игра. Въпреки това, разработчикът тепърва трябва да обяви всички подробности за това как новата социална функция ще работи и как тя може допълнително да покачи рейтинга на “Call of Duty: Black Ops 3”.