Топ 5 на най-добрите принтери за дома или офиса

Това е класация на най-добрите принтери за дома или офиса за 2014г. Независимо от това че моделите не са от най-новите, те остават актуални и до днес.

Brother DCP-1510

brother-dcp-1510

Най-добрите страни на този принтер: качествено отпечатване на текст, изчистен LCD дисплей и много ниска цена. Той е лесен за настройка. Идеален е за домашен офис или за ученик. Най-добре се справя с принтирането на текст. Brother DCP-1510 е опростен лазерен принтер, но се представя много добре. Скоростта му за принтиране е около 16 страници в минута. Без проблем може да разпечатвате различни страници или сканирате личната си карта. Тонер касетите му са с капацитет от 1 000 страници. Принтирането е леко шумно, но определено е бързо и качествено.

HP Officejet 6700 Premium

hp-officejet-6700-premium

Това е един много добър безжичен принтер. Той разполага с USB порт за сканиране и принтиране. Предлага факс с бързо избиране и безжично принтиране. Без проблем може да накарате принтера да работи от другата стая посредством компютъра или телефона си. Има поддръжка на USB и интернет. Сканираното може директно да се направи в PDF или JPEG формат. При тест от 5 страници текст, постигаме скорост от 8.1 страници в минута. При покачване на обема стигаме до 12,6 страници в минута. Има два размера тонер. По-големият достига капацитет от 1 000 страници в черно и 800 в цветно.

Canon PIXMA MG7150

canon-pixma-mg7150