Топ 5 на най-добрите геймърски мишки

best-gaming-mouseНека Ви помогнем да похарчите парите си „разумно“  с класацията ни за едни от най-добрите мишки, които водещите производители предлагат.

Пазарът на геймърски мишки в днешни дни е буквално пренаситен, предлагайки на потребителите широк, граничещ с необятен избор за покупка. Независимо дали ще играете MMO, MMORPG, FPS или RTS заглавия, ще ви трябва подходяща мишка отговаряща на Вашите нужди. Изборът съответно, става трудна задача за повечето потребители. Ще трябва да мислите за скорост на оптичния сензор (DPI), брой програмируеми бутони, опции за промяна на теглото и дори за начина по който ще държите мишката.

Както виждате има доста неща които да имате предвид, преди да направите подходящата за Вас покупка.
Ето и нашите топ 5 предложения за геймърска мишка:

5. QPad 8K Pro Gaming Laser Mouse

qpad-8k-gaming-mouse

Основни функции:

  • 200 – 8,200 DPI сензор
  • 150ips максимално ускорение
  • Две зони с RGB подсветка
  • 7 програмируеми бутона
  • 32-битов, 73Mhz ARM микропроцесор

Ако търсите геймърска мишка с широка основа и скосен дизайн, оптимизиран за ползване със захват тип „цяла длан“, QPad 8K Pro е една от най-добрите такива, предлагани на пазара в момента. Тази мишка печели нашите симпатии с това, че е несравнимо удобна и лесна за употреба.

QPad 8K Pro предоставя на потребителите задоволителни характеристики като 8,200DPI чувствителност на сензора и ускорение от 150 инча в секунда (или 3,8m/s). Двете RGB ЛЕД зони, разположени под скрола и в задната част на корпуса, предават завършен и привлекателен външен вид на мишката, с възможност за избор между 16.7-милиона цвята на подсветката.

4. Logitech G303 Daedalus Apex

logitech-g303-daedalus-apex

Основни функции:

  • 200 – 12,000 DPI лазерен сензор
  • 3 вградени профила
  • 32-битов ARM микропроцесор
  • 1m/s време за реакция
  • 6 макро бутона

Logitech имат богат опит в създаването на първокласни и надеждни геймърски мишки, а G303 Deadalus Apex със сигурност попада в тази категория. Може да няма куп функции, нито да е най-бляскавата мишка която сте виждали, но за сметка на това има онзи минималистичен вид, който много потребители ценят и търсят. В допълнение на това е оборудвана със сензор с Delta Zero™ технология, достигащ 12,000 DPI и време за реакция от 1000Hz (1m/s).

G303 притежава RGB подсветка, която може да настроите ръчно, така че да отговаря на Вашия вкус и предпочитание.

Подходяща е за почти всички игрови жанрове. Ако сте готови да размените малко комфорт срещу светкавична скорост, то това е мишката за вас. Здравата и конструкция и добрата изработка ще Ви предоставят безброй часове експлоатация, равняващи се на 20-милиона кликвания според Logitech.