Топ 5 на най-добрите безплатни игри

В последно време ставаме свидетели на излизането на все повече нови безплатни игри. На пазара може би има десетки, стотици хиляди. Както безплатни игри така и платени. Проблемите започват, когато не знаем какво ни се играе, а изборът е огромен. Понякога пък, някоя игра ни харесва много, но се оказва адски скъпа. Решили сме да ви запознаем с 5-те безплатни игри, които си заслужават да им отделите от свободното си време.

 

photoi125. Need for Speed World – това е най-добрата безплатна рейсинг игра. Все пак, в нейната изработка са забъркани самите EA Sports. В нея може да тунинговате яката си кола и да се преследвате с досадните ченгета.  Има много възможности за състезания с опоненти. Може да карате свободно по картата. Определено, нещата са много добре изпипани и това е безплатната игра, която много се доближава до истинското рейсинг усещане.

 

photoi144. Toribash е игра, която се основава изцяло на физиката. В нея, играчите използват ходове, за да движат всяка част от тялото на своя персонаж. Целта на играта е да нанесем възможно най-много разрушения на противника. В началото изглежда много трудно, но играта е изключително забавна и интелигентна. Определено изпитваме наслада при първата по-сложна комбинация и при първото поражение върху противника.