Ревю на Saints Row Gat Out of Hell

gat-out-of-hell-1

Макар оригиналната “Saints Row” да беше разкритикувана заради липсата си на оригиналност, поредицата постепенно се превърна в една от най-интересните на пазара. От бухалки, приличащи на секс играчки, до пълно копиране от “Матрицата”, “Saints Row” си намери мястото сред абсурда и се радва на голямо внимание от феновете.

Верни на традицията, Volition пуснаха “Gat Out of Hell” – самостоятелен експанжън, който лежи върху основите на “Saints Row 4”, но стига до екстремни висоти. Новото допълнение дава на играчите пълната свобода и власт, след което ги кара да поемат на мисия, която е твърде нелепа дори по стандартите на поредицата.

gat-out-of-hell-5

Както може би сте се досетили от името, “Gat Out of Hell” дава на играчите възможността да играят с Джони Гат. След кратък флирт със смъртта, той се завръща в екипа на Светците, но не за дълго. Докато си играе с мистична дъска Уиджа, Президентът на вселената е завлечен в Ада, където трябва да се ожени за Джезабел, дъщерята на Сатаната. Ядосан от ситуацията, Джони се отправя към Ада, за да си разчисти сметките със Сатаната.

gat-out-of-hell-4