Ревю на телевизор Sony KD-65X8505C

sony-kd-65x8505c-1

Телевизорът KD-65X8505C, дело на японския производител Sony, е поредното достойно попълнение към успешната продуктова линия Bravia. Неподправено стилният дизайн, внушителни размери, както и приказната картина, в която зрителят може изцяло да се изгуби, са само част от нещата, които пораждат неистово желание час по-скоро да се сдобиете с това чудо на техниката.

Дисплей

Неповторимото съзвучие от цветове, контраст, яркост, кристална чистота и минимален шум правят възпроизведеното дигитално съдържание да изглежда невероятно. Дисплеят впечатлява с диагонал 65 инча (164 см) и разделителна способност 3840 x 2160 пиксела (4K ULTRA HD).

sony-kd-65x8505c-2

Базиран е на иновативната LCD технология с LED осветление и предлага съвършена картина, която отвежда удоволствието от гледаното извън пределите на нормалното. А опцията за гледане на 3D съдържание добавя още един плюс в полза на екстремното видео преживяване. 3D ефектите, показвани във филми и анимации, безспорно увеличават комфорта от гледането в домашни условия. Благодарение на поразителното 4K качество и усъвършенствана технология на мащабиране, картините изглеждат още по-живи и качествени, което силно допринася за засилване на емоцията от случващото се на екрана.

Звук

Моделът KD-65X8505C блести с издържаност и по отношение на звука. Дигиталният формат Dolby Digital обещава пространствен изчистен звук, идеален за гледане на кино продукции, телевизионни предавания и концертни изпълнения. Освен стандартните настройки, потребителите имат възможност да избират специален режим на звука при гледане на кино, музика и футбол.