Ревю на телевизор Philips 65PUS8901 AmbiLux

philips-65pus8901-ambilux-2

Сигурно сте забелязали, че съвременните модели смарт-телевизори си приличат страшно много що се отнася до дизайна. Екраните стават все по-големи, а рамките по-тънки. Компанията Philips като че ли най-ярко успява да се открои от конкурентите си в нишата. При дизайна и технологията на голяма част на новите широкоформатни телевизори се наблюдават някои специфични елементи, които обуславят определена индивидуалност. На тазгодишното издание на IFA холандският технологичен гигант представи ново допълнение към продуктовата си гама смарт-телевизори – поразителният 65-инчов 65PUS8901 Ambilux.

Дисплей

Големият 65-инчов (164 см) екран обещава всепоглъщащо телевизионно и гейминг приключение. При любителите на киното има голяма вероятност да отвикнат да посещават прожекции в кино салоните и летните театри, защото с такъв екран, излъчващ необикновена картина, гледането на филми в домашни условия изглежда изключително приятни.

philips-65pus8901-ambilux-1

4K Ultra HD дисплеят, базиран на LCD технология с LED осветление има резолюция 3840 x 2160 пиксела.

Иновативната система AmbiLux

Когато споменахме в началото за успешните опити на Philips да се отличат на пазара за смарт-телевизори, системата AmbiLux е точно този ключов фактор, който поставя холандската компания няколко крачки по-напред в конкурентната надпревара. AmbiLux е усъвършенствано продължение на напредналата технология Ambilight. Тя спокойно може да се нарече иновация, разработена от специалистите на Philips. Концепцията се основава на вградени девет пико проектора, които възпроизвеждат кадри с мултимедийно съдържание не само върху екрана, но излизат извън него.

philips-65pus8901-ambilux-3