Ревю на телефон Samsung Galaxy S7

samsung-galaxy-s7-review-1

Тази година на изложението MWC в Барселона, Samsung представиха своя нов флагман Galaxy S7. Въпреки голямата си прилика с миналогодишния модел, Galaxy S6, новото устройство привлича със завръщането на някои възможности, както и подобрение в хардуер и софтуер.

Дизайн

Погледнато за пръв път, устройството прилича досущ на Galaxy S6, защото е със същите размери. Но щом потребителя вземе в ръце новия представител на Galaxy, ще се увери, че това е съвсем ново устройство. Това е благодарение на извития, подобно на Note 5, гръб и заоблените му ръбове.

samsung-galaxy-s7-review-4

Дисплей

Дисплеят на устройството е наистина прекрасен. Със своите 5.1 инча и QHD резолюция екранът е един от най-добрите на пазара. Детайлността и остротата на дисплея дори при изобразяването на снимки или видео, с по-малка резолюция, правят изживяването наистина неизмеримо с нищо друго. Добавяйки към всичко това технологията Super AMOLED, най-добрите цветове и яркост, правеща работата под открито небе безпроблемна, устройството е достойно да е пред всички на пазара. От Samsung обещават, че всички тези екстри няма да са твърде изискващи към батерията на устройството, дори с представянето на новата функция за постоянно включен дисплей. В тази функция има логика, защото на ден дисплеят се включва по над 150 пъти, изключвайки уведомленията.

samsung-galaxy-s7-review-2