Ревю на телефон Samsung Galaxy Note 7

review-samsung-galaxy-note-7-4В последно време наблюдаваме постоянни обновявания на устройствата на големите производители. Поредния нов член на такива устройства е Note 7. Samsung Galaxy Note 7 е телефон, проектиран за конкретна група потребители – тези изискващи голям екран, но и наличието на стайлус. Това съвсем не значи, че и останалите няма да имат полза от него, но устройството е центрирано около функционалността на S Pen.

Дизайн

Дизайнът на Samsung Galaxy Note 7 е смайващ – прилича на S7 Edge, но е променен в полза на новата група потребители. Има по-тънка извивка към металната рамка около ръбовете и задната страна е извита към същата рамка. Краищата на дисплея могат да се използват за добавяне на любимите приложения, осигурявайки бърз достъп.

Дисплей

При направата на дисплея също не са спестени висококачествени елементи, като доминиращ е мобилният HDR. Това означава възпроизвеждане на светли и тъмни полета еднакво добре, при положение разбира се, че видеото или снимките са заснети с тази технология. Внушителния размер от 5.7 инча е нещо, което Samsung произвежда за пръв път. Тук технологията отново е Super AMOLED с висока резолюция и предлага несравнимо удоволствие при използването му. Наличието на S Pen осигурява и възможността за писане директно върху изгасения дисплей, който поддържа Always On добавката.

review-samsung-galaxy-note-7-2