Ревю на телефон OnePlus 3T

review-oneplus-3t-3

Само месеци след появата на OnePlus 3 на пазара се предлага обновен вариант, който предлага по-добра производителност – OnePlus 3T. Благодарение на новия си процесор той е един от най-бързите и издръжливи телефони на пазара. В допълнение има подобрения в камерата, която се справя много добре при ниска осветеност, а останалите забележки от предишния модел остават като презумпция, вземайки предвид ниската цена на устройството. Но въпреки това този телефон не разочарова и представя нужни обновявания на местата, в които малкия му брат изоставаше по един или друг начин.

Дизайн

По външния си вид OnePlus 3T прилича много на предишното предложение на компанията с разлика единствено в предлаганите цветове – по-тъмно сив и златист – и материалите за изработка. Тазгодишният телефон е изработен от един блок високоиздръжлив алуминий, с което е оставена практиката за производство с помощта на поликарбонат. Физическите размери на устройството също са запазени и това е изумително в предвид факта, че е поставена по-голяма батерия. Говорителят на долната страна на този телефон е на ниво и позволява безпроблемно възпроизвеждане. Отляво се намират физически бутон за спиране на звука и бутоните за регулиране на височината му. На долната му страна се намира същият безпроблемен четец на пръстови отпечатъци служещ и за home бутон, а отдясно се намира бутонът за включване и заключване на устройството. За съжаление няма слот за допълнителна microSD карта с памет, но има възможност за работа с две SIM карти.

review-oneplus-3t-5

Дисплей

В OnePlus 3T е поставен същият 1080p AMOLED дисплей със защита Gorilla Glass 4 и се представя доста добре при директна слънчева светлина. Яркостта е на високо ниво, а цветния спектър е широк и позволява много по-детайлни и изчистени изображения. Настройката му е за по-естествен вид на изображенията и видеото, вместо използването на пренаситени цветове и твърде ярки тонове на светлината. Благодарение на решението за използване на тази технология производителя е съумял да запази все така тънкия дизайн и високата наситеност на пиксели – 401ppi.