Ревю на телефон LG V20

review-lg-v20-1Сред многобройните телефони налични в момента на пазара, стремящи се да имат най-добрите характеристики и да впечатлят с уникален дизайн, една серия грабва ентусиастите и потребителите, които искат да имат наистина отличаващо се устройство. Става дума именно за LG. С предходния модел LG V10, който беше единствения с два екрана, три камери и много други невероятни качества, компанията завладя един определен кръг хора. Но това е преди да се появи LG V20. Ще ощастливим много потребители като кажем, че и този модел е много амбициозен и се цели в първото място в сърцата на всеки докоснал се до него.

Дизайн

Погледнат отдалеч LG V20 не е много различен от последните модели Android телефони. Но, както запалените по техниката знаят, малките детайли карат дадено устройство да изпъкне. LG V20 е изграден по военен стандарт за издръжливост, както и заден капак, който се премахва и има приятен вид и усещане в ръката. В този модел LG са комбинирали четеца на отпечатъци с бутона за включване и изключване, като той е на лесно достижимо място на корпуса и завидна бързина на действие. На горната страна на LG V20 се намират два микрофона, способни за долавяне на 24 битово аудио на честота 48kHz, което завидна добавка за всеки, който изисква кристален звук при разговор. Отдолу се намират 3.5мм жак заедно с USB-C порт и говорителя на устройството.

Дисплей

Дисплеите, които са поставени в LG V20, са с невероятно качество и общ размер 5.9 инча. За защитата им се грижи Gorilla Glass 4, а резолюцията на главния е 2,560 x 1,400 (QHD) с 515 ppi. Що се отнася до по-малкия дисплей – големината му е 2,1 инча и също покрива висок стандарт на изобразяване. За незапознатите – главният дисплей работи по подразбиране, а вторият е запазен за известия и допълнителна информация като часа и датата. Подобренията по него не са големи, но са добре дошли – по-висока осветеност и възможност за четене на дълги редове информация.