Ревю на телефон Lg G6

На вашето внимание представяме един нов и доста интересен телефон – LG G6. С неговия по-стандартен дизайн, той печели доста по-голяма популярност от предния модел – G5. Той е едно много добро решение за всички онези, които искат да получат съвременен дизайн, съчетан с типичната за LG много добра камера, както и други интересни функционалности, които със сигурност ще харесате. Този телефон се причислява към по-високия ценови клас, но ни изненадва с много добро качество и разработка.

 Дизайн

Новият G6 е покрит от микс – стъкло и метал ( 2 слоя от Gorilla Glass ) с рамка от алуминий, която отговаря за добрата защита на Вашия телефон. Нещо впечатляващо е подобието на Samsung Galaxy S 8 с впечатляващ интерфейс и изживяване на потребителя. Телефонът е напълно водоустойчив – направен е тест с потапяне във вода, след който няма никакви повреди по тъч скрийна или цялостната работа на телефона. Както вече казахме, дизайнът е по-консервативен от този на G5, което може и да е разочароващо за заклетите фенове на LG. Но каквото и да си говорим – новият модел определено е добре преценен ход, който ще донесе много печалби на фирмата производител. Истината е, че това е едно уникално устройство, което си заслужава да бъде купено въпреки високата си цена.

 

Дисплей

Съвсем новият 18:9 Fullvision дисплей определено променя начина, по който използваме телефона си – той дава повече пиксели за работа. Това определено означава повече възможности за работа с телефона. Работата ще бъде далеч по-удобна – по-широки бутони, по-лесно управление като цяло. Можете да стартирате 2 приложения едновременно. Имате цялото пространство на екрана за всичко, което искате да отворите и направите. Изключително подреден и приятен интерфейс, който наистина ще харесате още от първия миг, в който вземете телефона в ръцете си.