Ревю на Samsung Galaxy TabPro S

samsung-galaxy-tabpro-s-review-4

На CES тази година, доминираща роля имаха устройствата тип 2-в-1 използващи новата система на Microsoft – Windows 10. Samsung не направи изключение и представи своя конкурент в този клас – Galaxy TabPro S.

Дизайн

Въпреки че в днешно време е трудно да изпъкне дадено устройство в пренаситения пазар, Samsung доказват, че не изневеряват на себе си по отношение на дизайна на продуктите си. Силен показател за това е и Galaxy TabPro S. Идващ в два варианта, черен и бял, таблетът се конкурира с най-изисканите модели в класа, но на доста по-ниска цена. Още един плюс на модела е използваната магнезиева рамка, вместо пластмаса. Благодарение на нея устройството, въпреки че е с много малка дебелина, придобива вид на здраво и висококачествено изпълнение, предоставено от компанията.

samsung-galaxy-tabpro-s-review-3

Дисплей

12 инчовият Super AMOLED дисплей, поддържащ резолюция от 2160x1440px използван в модела, е един от най-добрите сред Windows устройствата на пазара. Качествата, които има дисплеят откъм визуализация на снимки и видео не са малко – невероятни нива на яркост, изпълнени с живот цветове и много тъмно черно, правят модела добър избор за потребителите занимаващи се с дизайн и обработка на снимки. Като допълнение Samsung ще предлага и bluetooth stylus, за който от компанията твърдят, че ще има сходни функции със Surface Pen на Microsoft.