Ревю на LG G6 Signature OLED Телевизор

lg-g6-signature-oled

На CES тази година, LG представи своята нова гама от висококачествени електроуреди за дома – Signature. Един от продуктите беше LG G6 OLED телевизора с внушителните си размери от 66 до 77 инча на екрана.

Дизайн

Представителят на Signature серията при телевизорите LG G6 е устройството, което ще накара потребителя да изтръпне при вида му. G6 е с тънък едва 2.57 милиметра OLED панел, с 4К резолюция и поддръжка на HDR Pro. Самият панел е монтиран директно върху стъкло като ъглите са заоблени и прозрачни.

lg-g6-signature-oled-1

Под панела на телевизора се намира стойката с вградени високоговорители Harmon Kardon, която има възможност за приплъзване назад, зад телевизора, ако той бъде монтиран на стена, за възможно най-чист дизайн. Всички портове за свързване, както и за захранване за поставени в тази поставка. Заради тънкия си дизайн има значително намалена маса в сравнение с останалите телевизори.

Дисплей

С размера си от 66 или 77 инча и много тънки и прозрачни краища на телевизора, дисплеят изглежда невероятно. Благодарение на ‘Picture on Glass’ oт LG и технологията OLED, изживяването предоставено от телевизора е наистина най-доброто, на което може да се надява потребителя. HDR Pro може да не значи много за много от обществото, но веднъж погледнат този дисплей и технологията ще заговори сама за себе си.